انجــمن های زیبـــایی و سلامت
بورک گوشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجــمن های زیبـــایی و سلامت (http://www.zibasho.com/forum)
+-- انجمن: آشــــپزی (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- انجمن: غذا های ایرانی (/forumdisplay.php?fid=41)
+---- انجمن: انواع غذاهای کبابی (/forumdisplay.php?fid=63)
+---- موضوع: بورک گوشت (/showthread.php?tid=12626)



بورک گوشت - panel123 - 2018/02/11 ساعت 23:21

بورک نوعی غذای خوشمزه ترکی است که با خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا هم می تواند مانند سمبوسه در روغن سرخ شود و هم می تواند در فر قرار داده شود و بدون روغن آن را پخته و آماده کرد.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
پنیر پیتزا
سس کچاپ
شیر
تخم مرغ
فلفل سیاه
زردچوبه
کنجد
نمک
روغن مایع

طرزتهیه:
پیاز را خیلی ریز نگینی کنید و با گوشت چرخ کرده تفت دهید فلفل دلمه ای ها را نگینی کرده و به مایه گوشت اضافه کنید تا فلفل ها کمی نرم شوند قارچ ها را ورقه ای کرده و با کمی روغن و نمک در قابلمه کوچکی بگذارید و درب ظرف را ببندید تا آب قارچ ها کشیده شود و به روغن بیافتد سپس قارچ را به مایه گوشت و فلفل اضافه کنید.
سس کچاپ و ادویه ها را به مایه گوشت اضافه کنید و هم بزنید. همین که مواد سرخ شدند گاز را خاموش کنید تا آنجاییکه ممکن است باید مایع گوشت، کمترین روغن و کمترین آب را داشته باشد. نصف استکان شیر، نصف استکان روغن مایع را در ظرفی ریخته و با چنگال کمی هم بزنید تا مواد در هم مخلوط شوند.
درجه فر را روی ۱۸۰ تنظیم کنید تا گرم شود خمیر یوفکارو لای سفره بذارید
از مایه شیر و روغن با قلمو روی خمیر ها بمالید. مایه گوشتی را روی خمیر ها پخش کرده و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و خمیر را رول کنید.
رولت ها را به اندازه ای که دوست دارید، برش داده و آنها را روی سینی فر که از قبل کمی چرب کرده اید، یا کاغذ روغنی روی آن گذاشته اید، قرار دهید و یا رولت را دور خودش پیچیده و درون قالبی که کمی چرب کرده اید قرار دهید روی خمیر رو با یک زرده تخم مرغ و دو قاشق شیر و یک قاشق روغن رومال کنید و کنجد بپاشید و در فر ب مدت نیم ساعت بگذارید با حرارت ۱۸۰ . پنج دقیقه اخر گریل رو روشن کنید تا روی بورک طلایی شود

http://saftysign.ir