انجــمن های زیبـــایی و سلامت
طرز تهیه فلافل پنیر محلی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجــمن های زیبـــایی و سلامت (http://www.zibasho.com/forum)
+-- انجمن: آشــــپزی (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- انجمن: غذا های ایرانی (/forumdisplay.php?fid=41)
+---- انجمن: غذاهای محلی (/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه فلافل پنیر محلی (/showthread.php?tid=6534)



طرز تهیه فلافل پنیر محلی - سارا نت - 2014/10/09 ساعت 17:00






● مواد لازم :


پنیر محلی : ۳۵۰ گرم

آرد نخود : ۱۰ قاشق غذاخوری

جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

آب : به مقدار لازم

روغن: برای سرخ کردن


● طرز تهیه :

ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید.

آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید.

روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود.

فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.