اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 795 - File: showthread.php PHP 7.2.22 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 795 errorHandler->error



سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ماش و قمری (غذای سنتی اصفهان )
2014/10/09, ساعت 17:02
ارسال: #1
طرز تهیه ماش و قمری (غذای سنتی اصفهان )


همانطور که می دانید کلم دارای انواع مختلفی می باشد مانند کلم پیچ، کلم بروکلی و.. .کلم قمری نیز نمونه ای از کلم می باشد که مزه ای نسبتا تند و غلیظ دارد.

کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در این غذا نیز بکار رفته است.

ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد.


مواد لازم برای 4 نفر :

گوشت گوسفند 200 گرم

ماش 1 لیوان

سبزی شامل، تره، جعفری، شنبلیله و مرزه 300 گرم

برنج 2/1 استکان

پیاز متوسط 2 عدد، خلالی و سرخ شده

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

کلم قمری 2 عدد



کلم قمری: 2 عدد، رنده شده یا ریز شده. کلم قمری از خانواده کلم ها بشمار می رود.

طرز تهیه طرز تهیه ماش و قمری :

مرحله 1 - ابتدا گوشت را که قبلا تمیز کرده و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.

مرحله 2 - ماش ها را جداگانه بپزید.

مرحله 3 - وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه با یکدیگر پخته شوند.

مرحله 4 - سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه کنید، 20 دقیقه زمان پخت دهید.

مرحله 5 - در آخر ماش های پخته شده را افزوده و اجازه دهید غذا جا افتد تا زمانیکه آب آن تمام شود، سپس با گوشت کوب آنرا کوبیده تا کش دار و یکدست شود.

مرحله 6 - ماش و قمری آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و با پیاز داغ تزئین کرده، همراه با نان تازه و ترشی سرو نمائید.

نکات
• در صورتیکه از کلم قمری خرد شده استفاده می کنید بایستی همزمان با گوشت پخته شود.

• سبزی ماش و قمری نیازی به ریز شدن ندارد فقط کافیست ساقه جعفری و شنبلیله گرفته شده و در صورت نیاز تره 2 قسمت شود.



 سپاس شده توسط Sepid ، sahar naz
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه ماش و قمری (غذای سنتی اصفهان ) - سارا نت - 2014/10/09 ساعت 17:02

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کوکوی کدو سبز خوشمزه و مجلسی farzane069 0 118 2019/08/09 ساعت 16:57
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه آبگوشت farzane069 0 110 2019/07/14 ساعت 14:49
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کوکوی کدو سبز خوشمزه و مجلسی farzane069 0 94 2019/07/05 ساعت 20:59
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه رولت مرغ farzane069 0 139 2019/06/15 ساعت 21:56
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک رژیمی farzane069 0 138 2019/05/09 ساعت 11:47
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه ماکارونی farzane069 0 109 2019/05/05 ساعت 18:39
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه املت گوجه فرنگی farzane069 0 119 2019/04/27 ساعت 15:05
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی farzane069 0 132 2019/04/27 ساعت 14:57
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورشت ماست farzane069 0 129 2019/04/14 ساعت 11:40
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه نان رولی دارچینی farzane069 0 136 2019/04/10 ساعت 13:01
آخرین ارسال: farzane069

پرش به انجمن: