سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه کیک اسفنجی ساده
2016/06/16, ساعت 19:53
ارسال: #1
روش تهیه کیک اسفنجی ساده
خواص کیک اسفنجی:
کیک اسفنجی یکی از غنی ترین کیک ها از نظر داشتن انواع است و همچنین یکی از کیک های اصلی و پایه در شیرینی پزی آمریکایی – اروپایی به شمار می آید. کیک های غیر چرب یا کیک های فوم به نام کیک های اسفنجی نیز خوانده می شوند.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ و ۲/۱ فنجان یا ۱۸۰ گرم
شکر ۴/۳ فنجان + ۴/۱ فنجان، مجموعا ۱۵۰ گرم
روغن ۵ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی:
کیک اسفنجی یکی از کیک های اصلی در شیرینی پزی آمریکایی به شمار می آید
مرحله اول پخت کیک اسفنجی:
قبل از هر چیز فرتان را روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را نیم ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشوند و سرد نباشند. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها را در آب ولرم بذارید تا کمی از سرمای آنها کاسته شود.
مرحله دوم تهیه کیک اسفنجی:
آرد و بکینگ پودر و نمک را باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک شوند خیلی بهتر است. معمولا آرد را روی مایع کیک مستقیم الک می کنیم. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتوانیم بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدهیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشوند. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها را از سفیده جدا می کنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشوند و با سفیده مخلوط نشوند. در ابتدای کار سفیده ها را کنار بگذارید و سراغ زرده های تخم مرغ بروید.
مرحله سوم از نحوه درست کردن کیک اسفنجی:
زرده ها را حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کند. حالا وانیل و ۴/۳ فنجان شکر را به آن اضافه کنید و آن قدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشود. بعد هم روغن و شیر را اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید.
بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید .
کیک اسفنجی تقریبا ۲۰-۲۵ دقیقه ای می پزد
چهارمین مرحله از آموزش کیک اسفنجی:
مقداری از آرد را بریزید و با دور آروم همزن بزنید ( می توانید در این مرحله همزن را بگذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن را ادامه بدید ) تا کاملا آردها به خورد مایع بروند. بعد مقداری دیگه از آرد را اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند و باز این کار را تکرار کنید تا آرد تمام شود. همانطور که بالا گفتم خیلی بهتر می شود اگه در این مرحله آرد را مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک می کند.
مرحله پنجم از روش پخت کیک اسفنجی:
حالا میرویم سراغ سفیده ها. سفیده ها را در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن آن قدر بزنید تا کاملا پف کند و سفید رنگ بشود. بعد یک قاشق از شکر را هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنید تا رنگش براق شود.
مرحله ششم تهیه کیک اسفنجی ساده:
سفیده را روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق( ترجیحا فلزی نباشد) به یک سمت هم می زنیم. حتی اگه اینکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتان را تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرامی به یک سمت مواد را هم بزنید (این مهمترین قسمت کیک اسفنجی است).
مرحله هفتم:
بعد هم کف قالب ۲۵ سانتی را چرب کنید و یا اگر خواستید کاغذ روغنی بگذارید و مایع را در قالب بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک این که حواستان باشد مایع کیک را در یک نقطه نریزید و در تمام سطح قالب پخشش کنید تا بعد از پخت گنبدی نشود.
مرحله هشتم و آخرین مرحله از پخت کیک اسفنجی:
بگذارید در فر در دمای ۱۷۰ – ۱۸۰ دجه سانتی گراد تا کاملا بپزد. کیک اسفنجی تقریبا ۲۰-۲۵ دقیقه ای می پزد ولی باز بسته به فرتان ممکن است متفاوت باشد.
تزیین کیک اسفنجی:
تزیین کیک اسفنجی با انار
معمولاً این کیک پس از پخت به تنهایی صرف نمی شود بلکه با خامه، کرم کره، باواروا، موس یا انواع میوه ترکیب می شود.
2016/09/22, ساعت 15:22
ارسال: #2
RE: روش تهیه کیک اسفنجی ساده
مطمئنا خانوم های کدبانویی که کیک های خانگی زیاد تهیه میکنن، یکی از دغدغه های همیشگیشون هم تزیین کیک هست. درسته که تزیین کیک اون هم با خامه از توانایی های خاص و حرفه ای در کیک پزی محسوب میشه و احتیاج به تجربه و دقت و دانش زیادی داره. ولی روش های ساده و بسیار شیک و زیبایی هم برای تزیین کیک وجود داره که احتیاج خیلی زیادی به تجربه و حرفه ای بودن نداره و میتونید کیک های شگفت انگیزی رو تهیه کنید.
من اینجا براتون یه ویدیو می زارم که می تونین با کمک اون کیک هایی که خودتون پختین رو به اسونی تزیین کنین
http://www.shabakema.com/video/233392
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک آلبالو خوشمزه و شیک مجلسی farzane069 0 185 2019/07/16 ساعت 18:40
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و مخصوص farzane069 0 232 2019/02/23 ساعت 21:45
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و خانگی farzane069 0 164 2019/02/19 ساعت 15:13
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه farzane069 0 206 2019/01/09 ساعت 22:49
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzane069 0 230 2018/12/20 ساعت 21:16
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی farzane069 0 245 2018/12/02 ساعت 17:03
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک قهوه با قهوه دم کرده farzane069 0 281 2018/11/17 ساعت 18:50
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای @Raha@ 1 1,717 2017/07/25 ساعت 17:02
آخرین ارسال: shiiima
  آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه mehgostar 2 2,175 2016/09/22 ساعت 15:20
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه کیک با خامه بدون تخم مرغ Afshin 1 2,489 2015/01/08 ساعت 01:53
آخرین ارسال: Sepid

پرش به انجمن: