سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور پخت سوپ شیر با خامه
2018/11/03, ساعت 21:38
ارسال: #1
دستور پخت سوپ شیر با خامه

دستور پخت سوپ شیر با خامه
سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و مواد اصلی آن جو ، شیر ، مرغ و قارچ می باشد. اگر به دنبال تهیه یک سوپ مجلسی شیک با طعم عالی و بی نظیر هستید سوپ شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد.
مواد لازم سوپ شیر
جو پرک 100 گرم
شیر یک لیتر
هویج متوسط 1 عدد
سینه مرغ 1 عدد
آب مرغ 2 لیوان
کره 50 گرم
خامه 100 میلی لیتر
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ شیر با جو پرک

ابتدا جو را در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود و بعد از نرم شدن آن را آبکش می کنیم و در یک قابلمه همراه دو لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. هویچ را با توجه به سلیقه خود با رنده به صورت متوسط رنده کنید و یا اینکه به صورتی نگینی خرد می کنیم و بعد از اینکه جو پخت همراه آب مرغ به قابلمه جو اضافه می کنیم.

بعد از اینکه جو پخت آب مرغ را به همراه هویچ که از قبل به صورت نگینی خرد کرده ایم به قابلمه اضافه می کنیم. سپس مرغ را همراه یک عدد پیاز خرده شده و کمی زردچوبه و نمک روی حرارت ملایم قرار میدهیم و 1 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزد.

در این مدت زمان کره را در یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن تغییر کند. بعد از آن شیر را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود باید آنقدر هم بزنیم که سس غلیط و یکدست درست شود.

در این مرحله مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و به همراه سس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد به صورت یکدست ترکیب شوند و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. البته به صورت مرتب سوپ را هم می زنیم تا ته نگیرد. (توجه کنید اگر احساس می کنید سوپ شیر شما سفت شده می توانید کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.)
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سوپ خامه ای خوشمزه و مجلسی farzane069 0 1,263 2019/07/12 ساعت 20:36
آخرین ارسال: farzane069
  دستور پخت سوپ سبزیجات farzane069 0 435 2018/12/09 ساعت 19:34
آخرین ارسال: farzane069

پرش به انجمن: