سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کیک قهوه با قهوه دم کرده
2018/11/17, ساعت 18:50
ارسال: #1
طرز تهیه کیک قهوه با قهوه دم کرده

دستور پخت کیک قهوه با کاکائو و گاناش شکلات
مواد لازم کیک قهوه
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
قهوه دم کرده یک سوم لیوان
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
گاناش شکلاتی به میزان لازم
گردو خرد شده به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان
کره 50 گرم
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان


مراحل تهیه کیک قهوه با کاکائو
1. برای تهیه کیک قهوه ابتدا آرد را با بکینگ پودر در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و مقدار خیلی کمی هم نمک اضافه می کنیم و آن را دو تا سه بار الک می کنیم تا سبک شود. سپس به مواد داخل ظرف مقدار شکر گفته شده را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند.

2. در این مرحله قهوه را دم می کنیم و به همراه کاکائو ، روغن و کره مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و منتظر می مانیم تا محلول به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن از روی حرارت بر می داریم و آرد را به صورت کم کم و آرام به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

3. سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و هم می زنیم تا یکنواخت شوند. بعد از اینکه تخم مرغ ها کف کردند آن ها را به همراه اسانس وانیل به ظرف حاوی خمیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. همچنین در صورت تمایل در این مرحله مقداری مغز گردوی خرد شده را به خمیر اضافه کنید.

4. حالا کف قالبی را که برای کیک قهوه در نظر گرفته ایم کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده می گذاریم و به مدت 40 دقیقه صبر می کنیم تا کیک قهوه به خوبی بپزد و پف کند. (مدت زمانی که برای گرم شدن فر نیاز است 15 دقیقه می باشد)

5. بعد از اینکه کیک پخت آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. پس از خنک شدن ، رویه کیک یک لایه گاناش شکلاتی می ریزیم و با قاشق آن را صاف می کنیم و در صورت تمایل یکبار دیگر این کار را تکرار کنید و با گاناش شکلاتی فرم گرفته رویه کیک را تزیین می کنیم. (طرز تهیه گاناش شکلاتی) سپس کیک قهوه را به مدت 2 ساعت دیگر داخل یخچال قرار می دهیم تا برای سرو آماده شود. امیدواریم که از خوردن این کیک قهوه کاکائویی خوشمزه لذت ببرید.
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک آلبالو خوشمزه و شیک مجلسی farzane069 0 301 2019/07/16 ساعت 18:40
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و مخصوص farzane069 0 248 2019/02/23 ساعت 21:45
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و خانگی farzane069 0 187 2019/02/19 ساعت 15:13
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه farzane069 0 411 2019/01/09 ساعت 22:49
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzane069 0 246 2018/12/20 ساعت 21:16
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی farzane069 0 267 2018/12/02 ساعت 17:03
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای @Raha@ 1 1,746 2017/07/25 ساعت 17:02
آخرین ارسال: shiiima
  روش تهیه کیک اسفنجی ساده musavico 1 2,153 2016/09/22 ساعت 15:22
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه کیک با خامه بدون تخم مرغ Afshin 1 2,502 2015/01/08 ساعت 01:53
آخرین ارسال: Sepid
  طرز تهیه کیک هندوانه ای برای شب یلدا @Raha@ 0 1,935 2014/12/20 ساعت 10:32
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: