سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه بریانی
۱۳۹۷/۱۲/۱۵, ساعت ۱۸:۰۳
ارسال: #1
طرز تهیه بریانی
طرز تهیه بریانی

دستور پخت بریونی با گوشت گوسفند و جگر سفید مرحله به مرحله
مواد لازم بریانی - 4 نفر
گوشت سردست و دنده گوسفند نیم کیلو
جگر سفید 100 گرم
پیاز درشت 2 عدد
زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
زعفران به میزان لازم
نعناع خشک به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه بریانی

1. ابتدا گوشت گوسفند را در یک قابلمه به همراه دنبه، 1 عدد پیاز و 4 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود. توجه کنید آب به اندازه ای بریزید که در انتهای پخت، مقدرای آب گوشت داخل قابلمه باقی بماند.

2. جگر سفید را پس از شستن، خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه 2 لیوان آب، 1 عدد پیاز و مقداری روغن، نمک و فلفل روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. بعد از اینکه جگر پخت، در یک تابه کمی آن را تفت می دهیم و بعدش چرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

3. بعد از اینکه مخلوط گوشت گوسفند و دنبه پخت، آن را هم چرخ می کنیم. سپس گوشت را با زعفران دم کرده، مقداری نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم و بعدش دوباره چرخ می کنیم.

4. در این مرحله قالب مخصوص بریانی یا تابه معمولی را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری از روغن آب گوشت که به هنگام پخت باقی مانده است را روی کف قالب می ریزیم و بعدش مقداری دارچین، زعفران و فلفل می پاشیم و در نهایت مقداری از گوشت برمی داریم و آن را به شکل همبرگر درست می کنیم و داخل قالب قرار می دهیم و با دست یا پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.

5. سپس قالب را به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا بریانی سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف بریانی سرخ شد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر بریانی هم سرخ شود. سپس بریانی را روی نان سنگگ برمی گردانیم و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

6. همچنین جگر سفید تفت داده شده را در کنار بریانی روی نان قرار می دهیم و بعدش آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این بریانی اصفهانی خوشمزه لذت ببرید.
نکات پخت بریانی
نوع گوشت

برای بریانی اصل در اصفهان از گوشت سردست و دنده گوسفند به همره جگر سفید استفاده می کنند. اما در صورتی که به این نوع گوشت دسترسی نداشتید می توایند از گوشت معمولی گوسفند و یا گوساله و یا حتی از گوشت مرع هم استفاده کنید.
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه آبگوشت farzane069 0 39 ۱۳۹۸/۴/۲۳ ساعت ۱۳:۴۹
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کوکوی کدو سبز خوشمزه و مجلسی farzane069 0 61 ۱۳۹۸/۴/۱۴ ساعت ۱۹:۵۹
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه رولت مرغ farzane069 0 107 ۱۳۹۸/۳/۲۵ ساعت ۲۰:۵۶
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک رژیمی farzane069 0 106 ۱۳۹۸/۲/۱۹ ساعت ۱۰:۴۷
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه ماکارونی farzane069 0 85 ۱۳۹۸/۲/۱۵ ساعت ۱۷:۳۹
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه املت گوجه فرنگی farzane069 0 95 ۱۳۹۸/۲/۷ ساعت ۱۴:۰۵
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی farzane069 0 103 ۱۳۹۸/۲/۷ ساعت ۱۳:۵۷
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورشت ماست farzane069 0 100 ۱۳۹۸/۱/۲۵ ساعت ۱۰:۴۰
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه نان رولی دارچینی farzane069 0 112 ۱۳۹۸/۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۱
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه و دستور پخت فلافل خوشمزه اهوازی و آبادانی farzane069 0 123 ۱۳۹۷/۱۱/۲۸ ساعت ۱۴:۴۲
آخرین ارسال: farzane069

پرش به انجمن: