سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش گوجه سبز
2019/07/06, ساعت 20:08
ارسال: #1
طرز تهیه خورش گوجه سبز


خورش گوجه سبز جزو خورشت های خوشمزه و لذیذی است که به خاطر داشتن گوجه سبز طعم ترش و ملسی دارد و نیاز به چاشنی ندارد. خورش گوجه سبز را می توان هم با گوشت قرمز گوساله یا گوسفند و هم با گوشت مرغ درست کرد. همچنین برخی افراد این خورش را با بادمجان هم درست می کنند.

همانطور که می دانید، خورش گوجه سبز مازندرانی بسیار معروف است و شما می توانید با این آموزش ساده یک خورشت مازندرانی عالی و خوشمزه را درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه خورشت گوجه سبز آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه خورش گوجه سبز را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این خورشت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله برای 4 تا 5 نفر درست کنید.
مواد لازم خورش گوجه سبز
گوشت خورشتی 400 گرم
گوجه سبز 10 تا 15 عدد
نعنا 100 گرم
جعفری 400 گرم
روغن به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
مراحل تهیه و پخت خورشت گوجه سبز

1. برای درست کردن خورش گوجه سبز، ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در قابلمه کوچک با مقداری روغن تفت می دهیم‌.

2. وقتی پیاز کمی نرم شد، گوشت را افزوده و تفت می دهیم‌ تا حدی که رنگ ‌گوشت عوض شود. بعداز تفت دادن گوشت، مقداری زردچوبه و فلفل به گوشت می زنیم و 2 الی ۳ لیوان آب می ریزیم تا خوب بپزد.

3. در این فاصله که گوشت می پزد، نعنا و جعفری را پاک کرده و خیلی ریز خرد می کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و سبزی خرد شده را بعد از شستن، در تابه تفت می دهیم تا سرخ شود.

4. بعد از نیم ساعت که گوشت نیم پز شد، سبزی سرخ شده را به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و مقداری هم نمک می ریزیم، درش را می گذاریم تا خورشت به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزد و به خوبی جا بیفتد.

5. در اواخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را هم به خورشت اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. برای تزیین و خوشمزه تر شدن خورشت، می توانید مقداری نعنا داغ آماده کرده و در آخر به خورشت اضافه کنید.

6. بعد ازاینکه خورشت به خوبی پخته شد، آن را در ظرف مناسب می ریزیم و همراه با برنج آبکش یا کته سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت گوجه سبز خوشمزه لذت ببرید.
نکات پخت خورشت گوجه سبز

گوجه سبزها را یک ربع تا بیست دقیقه آخر به خورشت اضافه می کنیم، چون اگر زودتر بریزیم له می شود. در صورت تمایل می توانید تعداد گوجه سبزها را کم یا زیاد کنید.

با توجه به اینکه فصل گوجه سبز بهار و تابستان است، می توانید گوجه ها را در فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید تا در زمستان هم این خورشت خوشمزه را درست کنید.
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی farzane069 0 220 2019/04/29 ساعت 14:25
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و خانگی farzane069 0 174 2019/01/16 ساعت 00:40
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورشت کرفس farzane069 0 286 2018/11/20 ساعت 05:37
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورش غوره samanamana 0 266 2018/11/17 ساعت 20:20
آخرین ارسال: samanamana
  طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی farzane069 0 291 2018/11/13 ساعت 03:50
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورش خلال خوشمزه و مجلسی samanamana 0 293 2018/11/11 ساعت 13:20
آخرین ارسال: samanamana
  طرز تهیه خورش کدو سبز samanamana 0 291 2018/11/10 ساعت 14:59
آخرین ارسال: samanamana
  طرز تهیه خورش لوبیا سبز samanamana 0 293 2018/11/10 ساعت 14:03
آخرین ارسال: samanamana
  طرز تهیه خورش هویج samanamana 0 292 2018/11/10 ساعت 13:48
آخرین ارسال: samanamana
  طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ samanamana 0 282 2018/11/08 ساعت 21:32
آخرین ارسال: samanamana

پرش به انجمن: