سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کبه
2014/01/11, ساعت 03:54
ارسال: #1
کبه
مواد لازم :
برنج ايراني
4 پيمانه
آب
5 پيمانه
گوشت
200 گرم
جعفري خرد و سرخ شده
4 قاشق غذا خوري
کشمش 4 قاشق غذا خوري
گردو 4 قاشق غذا خوري
خلال بادام
4 قاشق غذا خوري
نمك و زردچوبه به قدر كافي
پودر فلفل سياه و قرمز به قدر كافي
پياز سرخ شده بدون روغن 3 قاشق غذا خوري
روغن مخصوص سرخ کردن
به مقدار لازم


طرز تهيه :

برنج را با 5 پيمانه آب و مقداري نمك و زردچوبه در پلو پز بريزيد و وقتي كته آماده شد صبر كنيد تا كته كمي سرد شود در اين فاصله گوشت چرخ كرده را با نمك و زردچوبه و فلفل سياه و قرمز ويك عدد پياز رنده شده با كمي روغن تفت دهيد وبعد كمي آب روي آن بريزيد تا كاملاً بپزد و آب تبخير شود و شعله را خاموش كنيد سپس جعفري سرخ شده ،خلال بادام ،كشمش ، گردو و پياز سرخ شده را با گوشت مخلوط كنيد.

كته كه سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ كنيد دقت داشته باشيد براي تهيه كته از برنج ايراني استفاده كنيد تا پس از چرخ شدن چسبندگي خوبي پيدا كند و نياز به اضافه كردن هيچ چيزي (تخم مرغ يا آرد نخودچي ) نداشته باشد.

دستها را مرطوب كنيد و يك گلوله از كته چرخ شده برداريد و با كف دست مالش دهيد و بعد آنرا مانند يك دايره پهن كنيد و يك قاشق غذا خوري پر از مايه گوشتي برداشته وسط آن بگذاريد و بعد لبه ها را جمع كرده و مانند كوفته فرم دهيد ويا مانند فرم كتلت پهن كنيد و در روغن انداخته ، سرخ كنيد براي سرخ كردن از حرارت كم استفاده كنيد وكمي زردچوبه در روعن بريزيد تا كبه ها طلايي شود در اين غذا چون كته و تمام محتويات داخل آن پخته ميباشد نيازي نيست كه خيلي سرخ شود كافيست كبه كمي طلايي و خوشرنگ شود آنرا از روغن خارج و روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود اگر اين غذا را زياد سرخ كنيد اطراف آن خشك و شبيه به ته ديگ ميشود بعد در ديس بچينيد و اطراف آنرا به دلخواه تزئين كنيد و در سر ميز غذا با خانواده نوش جان كنيد.
.
البته کبه غذای ایرانی نیست.Blushكبه يك غذاي عربي است وبسيار ظاهر زيبا و جالبي دارد با وجود اينكه جز غذاهاي سرخ كردني محسوب ميشود ولي در هنگام سرخ كردن مقدار خيلي كمي روغن جذب ميكند .

بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم...
 سپاس شده توسط *mana* ، مهسا* ، Sonya ، Sepid ، @Raha@ ، سارا نت ، sahar naz ، دریاآرام ، ملیکا ، نرگس مامان ، yasi
2014/01/11, ساعت 15:58
ارسال: #2
RE: کبه
مرسی مریم جون...من خیلی دوستش دارمBlush

 سپاس شده توسط گل مریم ، *mana* ، @Raha@ ، دریاآرام ، نرگس مامان
2014/01/11, ساعت 16:30
ارسال: #3
RE: کبه
نوش جونت خانمیNew-smiles (21)

بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم...
 سپاس شده توسط Sepid ، *mana* ، @Raha@ ، دریاآرام ، نرگس مامان
2014/07/01, ساعت 02:17
ارسال: #4
RE: کبه
رمضان ماه عبادت فرصت بنده شدن
رمضان شوق اطاعت از گنه کنده شدن
رمضان بهار روح و به خدا پیوستن
رمضان شوکت زیبایی و زیبنده شدن
فرا رسیدن ماه رمضان بر شما مبارک


کبه عربی
ادامه مطلب :

مواد لازم برای 4-5 نفر:

برنج ایرانی(ترجیحا چند پا):1 پیمانه پلوپز

عدس قرمز:3/4 پ پلوپز

پیاز متوسط:1 عدد

گوشت چرخ شده:100 گرم

زرشک و کشمش:به میزان لازم(طبق ذائقتون)

جعفری،ترخون،مرزه،نعنا(درشت خرد شده):1 پیمانه

نمک ،زردچوبه و ادویه معطر:به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج و عدس رو با مقدار کمی آب و زردچوبه بذارید بپزه و در زمان پخت مرتب هم بزنید تا برنج ته دیگ نگیره...اگر نیاز بود کمی آب اضافه کنید...





اجازه بدید تمام آب برنج کشیده بشه و برنج خوب بپزه...البته خیلی نرم نشه مثل شیربرنح.دقیقا مثل تصویر بشه






مواد رو چرخ کنید یا توی غذاساز بذارید و به صورت خمیر دربیارید



پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید.گوشت رو اضافه کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه معطر بذارید بپزه...

سبزی و زرشک و کشکش رو هم اضافه کنید و بذارید با هم خوب بپزن و کناری بذارید تا از حرارتش کم شه

برای سبزی میتونید هرچی داشتید بذارید ولی اصلش همینایی هست که گفتم



یک عدد تخم مرغ رو خوب با چنگال بزنید



مقداری از خمیر رو کف دستتون پهن کنید(اندازش به سلیقه خودتونه)




یک قاشق از مواد رو بینش بذارید




و خمیر رو دورش بپیچونید.مثل تصویر و در تخم مرغ بغلطونید




روغن رو بذارید تا خووووب داغ بشه و کبه ها رو بذارید توش تا سرخ بشن




بعد از سرخ شدن روی توری بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه



کبه آماده ی خوردن...خیلی خوشمزس و برای افطار گزینه مناسبیه yess

سریع هم آماده میشه و مقوی هم هست امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.....التماس دعا

 سپاس شده توسط محمد ، mahsanana ، @Raha@ ، سارا نت ، *mana* ، sahar naz ، دریاآرام ، ملیکا ، نرگس مامان ، yasi ، sahar1992 ، nasem1365 ، گل مریم
2014/07/01, ساعت 13:25
ارسال: #5
RE: کبه
من نخوردم ولی میرم میدرستمشChoclboxsmileyChoclboxsmileyChoclboxsmileyChoclboxsmileyChoclboxsmileyChoclboxsmiley

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط Sepid ، دریاآرام ، نرگس مامان ، sahar1992
2014/07/01, ساعت 23:18
ارسال: #6
RE: کبه
من عاشق کبه ام انقد دوستدارم

وای مخصوصا با سس گوجه تند

همیشه مامانم برا من و خودش درست میکنه

مامانم داخلش عدس نمیزاره

فقط برتج و زردچوبه بعد چرخ نمیکنه با دست ورز میده تا نرم بشه

انوقت یکم دونه های برنج درشت داخلش خوشم میاد زیاد نرم بشه من دوست ندارم



 سپاس شده توسط محمد ، Sepid ، دریاآرام ، نرگس مامان ، yasi ، sahar1992
2014/07/01, ساعت 23:25
ارسال: #7
RE: کبه
این قدر تعریف کبه کردین من خودم فردا دست به اشپزی میزنم ودرست میکنم الان چندوقت اشپزی نکردم ازوقتی خونه مجردی ندارم

يعني مي شود روزي برسد كه بيايي مرا در آغوش بگيري .....

بخواهم گله كنم بگويي هيس همه كابوس ها تمام شد ......

در گوشم بگويي: براي هميشه مال من شدي....
 سپاس شده توسط سارا نت ، Sepid ، دریاآرام ، ملیکا ، نرگس مامان ، yasi
2014/07/01, ساعت 23:55
ارسال: #8
RE: کبه
محمد حتما درست کن خیییییییییییییییییییییییییلی خوشمزه است

مخصوصا با سس کچاب تنننننننننننننننننننننننننننننننننننننند



 سپاس شده توسط محمد ، Sepid ، دریاآرام ، نرگس مامان
2014/07/01, ساعت 23:58
ارسال: #9
RE: کبه
من این هستم میبینی ابجی اشپزی هم بلدم ولی بعد ازیک سال میخوام درست کنم

يعني مي شود روزي برسد كه بيايي مرا در آغوش بگيري .....

بخواهم گله كنم بگويي هيس همه كابوس ها تمام شد ......

در گوشم بگويي: براي هميشه مال من شدي....
 سپاس شده توسط Sepid ، دریاآرام ، نرگس مامان
2014/07/02, ساعت 00:19
ارسال: #10
RE: کبه
یلدا جون اتفاقا مادر منم با دست ورز میده عدس هم نمیریزه ولی این روش آسونتر بود براتون گذاشتم ..اون روش که با دست ورز میدن هم خوشمزه تر ازز اینهBlush

 سپاس شده توسط محمد ، *mana* ، @Raha@ ، دریاآرام ، نرگس مامان
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


پرش به انجمن: