سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۰:۳۴ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ساعت ۱۰:۴۱ ، توسط @Raha@.)
ارسال: #1
Heart طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی

خورش خلال کرمانشاهی

: http://someimage.com/TGyHZ8Q

گوشت قرمز 300 گرم . کره 1 قاشق غذاخوری . زرشک 1 لیوان . پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . گلاب 5 قاشق غذاخوری . زعفران دم کرده 1 فنجان

خلال بادام درشت 250 گرم . چوب دارچین 1 تکه کوچک . نمک و زردچوبه به مقدار لازم



طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.



پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.



خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).



وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.



پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.



دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
نوووووووووووووووووو ش جان

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط Sepid ، دریاآرام ، Sonya ، yasi ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349 ، mahin
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۱:۰۸
ارسال: #2
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
آش دوغ کرمانشاه

: http://someimage.com/Ex2k1zk
مواد لازم

برنج نیم پیمانه

لپه نیم پیمانه

گوشت چرخ شده 1 پیمانه

پیاز رنده شده کوچک یک عدد

آرد یک قاشق غذاخوری

سبزی آش 2 تا 3 پیمانه

دوغ بی نمک و غلیظ و بی گاز 2 لیتر

زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم

سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه



طرز تهیه:

لپه و برنج را بگذارید بپزد. دوغ را در قابلمه بریزید و بذارید گرم بشه و به جوش بیاد. نکته مهم برای تهیه این آش اینه که دوغ را مدام هم بزنید تا موقع گرم شدن بریده نشه. وقتی که دوغ به جوش آمد بذارین کمی غلیظ بشه. بعد لپه و برنج پخته شده را به آن اضافه کنید و بذارین روی حرارت کم با هم غلیظ بشن. اواخز طبخ سبزی آش را اضافه کنید . نمک و فلفل را هم توی این مرحله اضافه کنید

گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و یک قاشق آرد و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز بدهید. در یک ماهیتابه کمی پیاز داغ بریزیذ بهش کمی زردچوبه اضافه کرده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بذارین به جوش بیاد. از گوشت کوفته قلقلی درست کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید و بذارین کوفته قلقلی ها پخته بشن.

آخر سر آش را بریزین تو کاسه و با کوفته قلقلی و یک عالمه سیر داغ و پیاز داغ و کمی نعنا داغ تزئینش کنید.

نوووووووووش جونتونgol4u

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط دریاآرام ، Sepid ، Sonya ، yasi ، نثار ، مامان کتی ، پری349
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۲:۲۲
ارسال: #3
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
ونوشک پلو ( غذای محلی کرمانشاه )
: http://someimage.com/tmlzCrQ
Smile
ونوشک پلو ( غذای محلی کرمانشاه )

مواد لازم :
ـ برنج ۲ پیمانه
ـ گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه
ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری
ـ روغن به قدر کافی
ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی
طرز تهیه:
گوشت،ونوشک ، نمک و زردچوبه را با یک و نیم لیوان آب بپزید وقتی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً آب آن جوش رود .کمی رو غن حیوانی یا روغن زیتون به آن اضافه کنید و پیاز سرخ شده را هم در آن بریزید و حرارت را خاموش کنید .
برنج را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید .
بعد از اینکه پلو دم کشید آنرا در دیس بکشید و لا به لای آن گوشت بریزید و یا اینکه با گوشت و برنج زعفرانی تزیین کنید.


: http://someimage.com/qkTIa5R
نوووووووووووش جونHeartHeartHeart

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط Sepid ، *mana* ، Sonya ، yasi ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349 ، دریاآرام
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۳:۰۸ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰ ساعت ۱۳:۱۰ ، توسط @Raha@.)
ارسال: #4
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
خورشت گل کلم
: http://someimage.com/uxsglxv
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تاآب گوشت
کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت
کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این
خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید.
خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.
نوشششششششششش جون ( دریا جون )New-smiles (2)

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط دریاآرام ، *mana* ، Sonya ، مهسا* ، yasi ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349 ، Sepid
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۳:۳۶
ارسال: #5
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه
[size=medium][font=Tahoma][color=#8B4513]



مواد لازم :


ترخینه 2گلوله

آب مرغ3 لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس نیم پیمانه

اسفناج خرد شده3 قاشق غذا خوری

پیاز درشت1 عدد

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم


: http://someimage.com/PLpXtja


طرز تهیه :



ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در شهر ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید ( اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده وسپس استخوانها را جدا و گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )
البته بگم ها من خودم به شخصه بعضی وقت ها 2تا شلغم متوسط و پوست میگیرم و رنده میکنم توش از ترشی ترخینه کم میکنه و به نظر من خوشمزه تر هم میشه:New-smiles (2)
اگه دوست داشتید امتحانش کنید
نوششششششش جون

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط Sonya ، *mana* ، دریاآرام ، Sepid ، yasi ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۴:۰۳ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ ساعت ۱۰:۱۸ ، توسط @Raha@.)
ارسال: #6
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
[/size][size=large][/color][color=#800000]
: http://someimage.com/zwav2hY
نان کلانه!
مواد لازم :

۱ـ پيچك يك دسته

۲ـ ماست ۱ ليوان

۳ـ تخم مرغ ۲ عدد

۴ ـ روغن مايع ۴ قاشق غذاخوري

۵ ـ جوش شيرين ۱ قاشق مربا خوري

۶ـ بكينگ پودر ۲ قاشق غذا خوري

۷ ـ شكر ۳ قاشق غذا خوري

۸ ـ زرد چوبه ۱ قاشق چايخوري

۹ـ آرد تقريباً ۴ ليوان ( به اندازه اي اضافه شود كه خمير به دست نچسبد )

۱۰ نمك قدري

طرز تهيه :

مرحله اول ـ روغن و تخم مرغ و شكر و نمك را با هم مخلوط كنيد

مرحله دوم ـ ماست و جوش شيرين و بكينگ پودر و زردچوبه را هم با هم مخلوط كنيد

مرحله سوم ـ دو مخلوط بالا را روي هم بريزيد و كمي هم بزنيد

مرحله آخر ـ به تركيب بالا آنقدر آرد اضافه كنيد تا به دست نچسبد

بعد از اتمام اين مراحل خمير را به مدت ۴ ساعت در نايلكس خارج از يخچال ( روي كابينت ) بگذاريد تا ور بيايد.

در فاصله اي كه خمير ور مي آيد . پيچك را پاك كرده و شسته و در صافي بريزيد تا خشك شود ( هيچوقت قبل از شستن سبزيجات را خرد نكنيد)



اما آنهايي كه با خوردن غذا هاي سرخ كردني جور نيستند ميتوانند فر را روشن كنند و روي ۳۰۰ درجه بگذارند كف سيني فر را كمي روغن بمالند و خمير رابا وردنه باز كنند و وسط آنرا پيچك خرد شده گذاشته و لبه ها را جمع كنند و روي آن با برس زرده تخم مرغ بزنند و نيم ساعت روي پنجره وسط فر بماند سپس سيني را در گرمكن فر گذاشته و هر زمان روي آن طلايي شد از فر در آورند.


: http://someimage.com/MRlpire
دوستاني كه دسترسي به اين گياه ندارند به جاي پيچك از پيازچه خرد شده استفاده كنند .به اين نان كلانه پيازچه ميگويند.
: http://someimage.com/ovdxF8E
عکس بالا مربو ط ب نان کلانه به سبک روستایی هاست

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط *mana* ، Sepid ، مهسا* ، yasi ، دریاآرام ، Sonya ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349
۱۳۹۲/۱۲/۱۰, ساعت ۱۴:۱۸
ارسال: #7
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
سیب پلوی کرمونشاهی
[color=#FF0000][size=medium]
: http://someimage.com/pJCihTF
مواد لازم.

برنج ۳ پیمانه

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

شوید خشک یا تازه به مقدار لازم

ادویه پلویی.نمک . روغن و دارچین به مقدار لازم

مرغ. گوشت چرخکرده . یا ماهیچه یا هر چه دوست دارید مقداری دلخواه

طرز تهیه.

سیب پلو هم مثل تمامی پلو ها هم به صورت کته یا دمپختک و هم به صورت آبکش

تهیه می شود که در کل هیچ فرقی ندارد. کافیست سیب زمینی را به صورت نگینی

خرد کرده و همزمان با برنج و روغن و نمک بجوشانید تا آب آن تبخیر شده سپس

لابه لای آن را با شوید و ادویه پلویی و حتی استفاده از پیاز های ریز به صورت خام

پوشش داده و بگذارید تا کاملا دم کشیده .سپس مورد استفاده قرار دهید. می توانید

موقع سرو از خرمایی که با روغن تفت داده اید استفاده کنید.

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط *mana* ، مهسا* ، yasi ، دریاآرام ، Sonya ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349 ، Sepid
۱۳۹۲/۱۲/۱۱, ساعت ۱۳:۰۰
ارسال: #8
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
رهاجون توروخدا رحم کن من نمیتونم هر روز شاهد این غذاهای خوشمزه باشم اما نتونم بخورم...New-smiles (1)

 سپاس شده توسط @Raha@ ، *mana* ، نثار ، مه لقا ، پری349 ، Sepid
۱۳۹۲/۱۲/۱۱, ساعت ۱۳:۰۶
ارسال: #9
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
فدات بشم دریا گلم
خیلی درست کردنشون آسونه
اصلا" بیا کرمونشاه خونه ما
که برات درست کنمyessyessyess

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط دریاآرام ، نثار ، مه لقا ، پری349
۱۳۹۲/۱۲/۱۲, ساعت ۱۱:۱۹
ارسال: #10
RE: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاهی
[color=#800000][size=large][font=Tahoma]
کوفته شیرین کرمانشاهیChoclboxsmileyChoclboxsmileyChoclboxsmiley
: http://someimage.com/ZBo4ewq
مواد لازم کوفته شیرین
• 250 گرم گوشت چرخ‌کرده
• 200 گرم برنج
• 25 گرم نعنا خشک
• 100 گرم شکر
• 2/3 پیمانه سرکه
• 1 عدد پیاز
• 1 عدد تخم‌مرغ
• یک پیمانه آب
• نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
طرز تهیه کوفته شیرین
1. برنج را به حالت کته با آب زیاد بپزید تا اصطلاحا شفته شود. آن را از روی حرارت بردارید و پیاز رنده شده را به همراه گوشت به برنج اضافه کنید.

2. نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کنید و با دست ورز دهید.

3. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم‌‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

4. از مواد به اندازه ی یک پرتقال کوچک بردارید و به شکل تخم‌مرغ فرم دهید و کف قابلمه بچینید.

5. در شیرجوش کوچکی، سرکه، آب، 2 قاشق غذاخوری روغن و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس این سس را روی کوفته ها بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.
نوش جونتونgol4ugol4u

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط *mana* ، Sepid ، Sonya ، نثار ، مه لقا ، مامان کتی ، پری349 ، دریاآرام
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کوکوی کدو سبز خوشمزه و مجلسی farzane069 0 88 ۱۳۹۸/۵/۱۸ ساعت ۱۵:۵۷
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه آبگوشت farzane069 0 95 ۱۳۹۸/۴/۲۳ ساعت ۱۳:۴۹
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کوکوی کدو سبز خوشمزه و مجلسی farzane069 0 81 ۱۳۹۸/۴/۱۴ ساعت ۱۹:۵۹
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه رولت مرغ farzane069 0 129 ۱۳۹۸/۳/۲۵ ساعت ۲۰:۵۶
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کیک رژیمی farzane069 0 120 ۱۳۹۸/۲/۱۹ ساعت ۱۰:۴۷
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه ماکارونی farzane069 0 96 ۱۳۹۸/۲/۱۵ ساعت ۱۷:۳۹
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه املت گوجه فرنگی farzane069 0 110 ۱۳۹۸/۲/۷ ساعت ۱۴:۰۵
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی farzane069 0 119 ۱۳۹۸/۲/۷ ساعت ۱۳:۵۷
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه خورشت ماست farzane069 0 118 ۱۳۹۸/۱/۲۵ ساعت ۱۰:۴۰
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه نان رولی دارچینی farzane069 0 123 ۱۳۹۸/۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۱
آخرین ارسال: farzane069

پرش به انجمن: