سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشک بادمجون.....
2014/05/03, ساعت 09:40
ارسال: #1
کشک بادمجون.....
اینجا میخوام طرز تهیه کشک بادمجون رو بزارم ..خوب هرکسی به یه روشی درستش میکنه دی ..من به این روش درستش میکنم ..شما هم اگه دوست داشتین میتونید روش پختشو بزارید ..من که عاشقشمTongue


مواد لازم:

بادمجان سرخ کرده یک کیلو

پیاز یک عدد بزرگ

سیر 3 تا 4 حبه ( شما اگه دوست دارین بیشترش کنید)

کشک به میزان لازم ( من تقریبا یک لیوان کشک استفاده کردم)

گردوی آسیاب شده یا ریز خرد شده یک پیمانه

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم



طرز تهیه: Smile

بادمجانها را پوست بکنید و نمک بپاشید بذارین نیم ساعتی بمونه تا تلخی بادمجون گرفته بشه، زیر آب بشورین تا شوریش بره با دستمال خشک کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید....

پیاز را خرد کنید و بذارین با مقداری روغن طلایی بشه ، سیر له شده را هم بریزید توش و به این مواد کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. من پیازو رنده میکنمSmile

گردوی خرد شده یا آسیاب شده را به پیازها اضافه کنید و تفت بدین.

بادمجونهای سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.

من بادمجونها را قبل از ریختن تو ماهیتابه با چاقو خرد کردم. ( اگه اینکارو نمیکردم باید بعد از اینکه بادمجونها پخته میشدن اونا رو را گوشتکوب له میکردم که اینطوری دسته گوشتکوب داغ میشه و دستم میسوخت، منم جون دوووووست! )Smile

و باز تفت دادم

یکی دو لیوان آب جوش هم به موادم اضافه کردم و گذاشتم مواد بپزن.


کشک را هم اگه پاستوریزه نیست بذارین 20 دقیقه بجوشه و به این مواد اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید ( کشک شوره حواستون باشه کشک بادمجون شور نشه) و اجازه بدین آب مواد خوب کشیده بشه.

کشک بادمجان شما دیگه آماده است . روش را با نعنا ، پیاز داغ - سیر داغ - گردوی خرد شده و کشک تزئین کنید.

نوش جان Tongue

 سپاس شده توسط @Raha@ ، دریاآرام ، Sonya ، mali joon
2014/05/03, ساعت 10:02
ارسال: #2
RE: کشک بادمجون.....
مرسی سوگلی جونمClapClapClap

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط دریاآرام ، Sepid
2014/05/03, ساعت 10:05
ارسال: #3
RE: کشک بادمجون.....
من عاشق کشک بادمجون و میرزا قاسمی هستم دو تا غذایی که بادمجونو توشون دوس دارم وگرنه بادمجون با مزاج من نمیسازه این دو تا غذارو عالی درست میکنم........ سوگلی لوپتو بیار جلو عزیزمNew-smiles (22)

 سپاس شده توسط @Raha@ ، Sepid
2014/05/03, ساعت 10:38
ارسال: #4
RE: کشک بادمجون.....
doostidoosti

 سپاس شده توسط دریاآرام ، @Raha@
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Tongue گوجه بادمجون.... Sepid 5 4,402 2015/03/05 ساعت 22:04
آخرین ارسال: سارا نت

پرش به انجمن: