سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.... طرز تهیه شیرین پلو
2014/06/02, ساعت 03:54
ارسال: #1
Rainbow .... طرز تهیه شیرین پلو



مواد لازم:

برنج..................................................................... یک کیلوگرم

مرغ...................................................................... 500 گرم

خلال پوست نارنج یا پرتقال....................................... 250 گرم

هویج خلالی شده................................................... 500 گرم

خلال بادام............................................................. 200 گرم

خلال پسته .......................................................... 50 گرم

شکر.................................................................... یک پیمانه

روغن یا کره .......................................................... به میزان لازم

زعفران و نمک ....................................................... به میزان لازم



طرز تهیه:

برنج را حتمً از چهار ساعت قبل خیس کرده ایم و موقع خیس کردن به ازار هر پیمانه برنج حتماً یک قاشق غذاخوری نمک روی برنج میریزیم.

و بعد از سه چهار ساعت خیس خوردن برنج را صاف میکنیم.

برنج را وقتی به صورت پلو و مخلوط با مواد دیگر درست میکنیم حتماً برنج را کمی دون تر و زنده تر برمیداریم.

مرغ را با یک عدد هویج، یک عدد پیاز و مقداری نمک و فلفل آب پز میکنیم.

مرغ را هم میتوانیم لای برنج دم بگذاریم و هم میتوانیم بعد از اینکه برنج را کشیدیم لای پلو بگذاریم.

که اگر لای برنج دم کنیم طعم مواد را گرفته و خوش طعم تر میشود.

از سینه یا ران مرغ میتوانیم استفاده کنیم.

هویج را به صورت یکدست خلالی میکنیم و داخل ماهی تابه حاوی روغن یا کره تفت میدهیم تا بوی خامی هویج از بین برود.

خلال نارنج یا پرتقال را سه بار هر بار به مدت سه تا پنج دقیقه میجوشانیم آبش را دور میریزیم تا تلخی آن گرفته شود

بعد اگر باز احساس میکنید که تلخی دارد چند ساعت در آب سرد بگذارید خیس بخورد

و دو سه بار آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخی آن گرفته شود.

برای اینکه شیرین پلو خیلی شیرین نشود تمام مواد را با هم و یکجا شیرین میکنیم.

خلال بادام را با آب سرد شسته و به مدت یک ساعت در آب سرد خیس میکنیم و صاف میکنیم تا آبش کاملاً برود.

خلال پسته را نباید بشوریم و نباید لای پلو دم کنیم بلکه آن را تمیز کرده و کمی تفت میدهیم تا براق شود و برای روی پلو استفاده میکنیم.

وقتی هویج خوب تفت خورد خلال بادام را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی خلال بادام نیز از بین برود.

میتوان مقدار شکر این غذا را کمتر کرد چون هویج خودش شیرین است.

خلال نارنج یا پرتقال را هم به مواد اضافه کرده و با آنها تفت میدهیم.

اگر طعم هویج را دوست نداشته باشید میتوانید به جای آن از همان مقدار خلال پرتقال استفاده کنید.

شکر و مقداری آب هم به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم مواد با شکر به مدت 5 دقیقه جوشیده و شیرین شوند.

کف ظرف مورد نظر سیب زمینی یا نان میگذاریم و مقداری برنج روی آن میریزیم

و از مواد آماده شده روی برنج ریخته دوباره برنج میریزیم و تکه های مرغ را روی برنج میریزیم.


دوباره از مواد روی مرغها ریخته و بقیه برنج را روی آنها میریزیم.

حرارت زیر این غذا باید خیلی کم باشد چون شیرین پلو به خاطر شیرینی که دارد زود میسوزد.

میتوان این غذا را داخل فر هم تهیه کرد.

بقیه مواد را روی برنج ریخته و مقداری زعفران دم شده روی آن میریزیم و مواد رویی را کمی با هم مخلوط میکنیم.

مقداری کره یا روغن روی غذا میریزیم و ظرف را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم میگذاریم.

وقتی غذا آماده شد از خلال پسته و دارچین برای تزئین استفاده میکنیم.

ما در اینجا شیرین پلو را به شکل پروانه تزئین کرده ایم و کنار آن شیرین پلوی قالبی نیز تهیه کرده ایم

که کف قالب برنج زعفرانی ریخته و مقداری زرشک ریخته بعد شیرین پلو را داخل فر دم گذاشته ایم

و به صورت شیرین پلوی قالبی تهیه کرده ایم.

Nokte برای این غذا از شکرهای رژیمی نمیتوان استفاده کرد چون شکرهای رژیمی در مقابل حرارت زیاد طعم خودشان را از دست میدهند

و شیرینی چندانی از آنها باقی نمی ماند برای همین این شکرها برای غذاهایی به کار میرود که شکر را در مرحله آخر اضافه میکنند.





 سپاس شده توسط mahsanana ، @Raha@ ، *mana* ، Sepid
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه قارچ پلو farzane069 1 649 2020/01/15 ساعت 01:40
آخرین ارسال: ashiyane24
  طرز تهیه ته چین شمالی @Raha@ 0 1,897 2014/12/07 ساعت 11:21
آخرین ارسال: @Raha@
  طرز تهیه پلو به روش پاکستانی @Raha@ 0 1,496 2014/11/17 ساعت 13:13
آخرین ارسال: @Raha@
  طرز تهیه نخود پلو @Raha@ 0 1,693 2014/06/21 ساعت 08:51
آخرین ارسال: @Raha@
  طرز تهیه دوپینگ پلو @Raha@ 4 3,891 2014/05/12 ساعت 17:59
آخرین ارسال: فرشته پاک
  طرز تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد @Raha@ 3 3,325 2014/04/21 ساعت 16:56
آخرین ارسال: @Raha@
  طرز تهیه لبو پلو غذایی کاملا پاییزی @Raha@ 0 1,918 2014/04/19 ساعت 16:37
آخرین ارسال: @Raha@
Thumbs Down طرز تهیه زیره پلو کرمانی @Raha@ 0 1,910 2014/04/13 ساعت 09:36
آخرین ارسال: @Raha@
Heart طرز تهیه آلبالو پلوی شیرازی @Raha@ 4 4,238 2014/03/05 ساعت 10:31
آخرین ارسال: @Raha@
  طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص شب عید Fatemehh 0 1,792 2014/02/27 ساعت 16:56
آخرین ارسال: Fatemehh

پرش به انجمن: