سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه سی شوان
2014/11/13, ساعت 02:43
ارسال: #1
طرز تهیه سی شوان


سی شوان یه نوع خوراک گوشته که خیلی سریع پخته میشه ولی مرحله آماده سازی مواد اولیه اون یه مقدار زمان بره و خوراک فوق العاده خوشمزه ایه.

همیشه هم نمیشه استیک خورد بعضی وقتها باید رسپی استیک یا بیفتک را تغییر داد به نظر من این غذا خوش خوراک تر از استیک هست شما هم امتحان کنید مطمئن هستم خوشتون میاد چون گوشت توی دهان آب میشه. باورتون نمیشه !!!

مواد لازم :
فیله یا گوشت راسته گوساله 500 گرم
پیازچه 50 گرم (6 ساقه بزرگ)
هویج 200 گرم ( 2 عدد )
کرفس 200 گرم (4-5 ساقه)
آرد 2 قاشق سوپخوری (18 گرم)
سویا سس 3 ق س (42 میلی لیتر)
سس کچاپ 2 ق س (30 گرم)
سرکه سفید 2 ق س (28 میلی لیتر)
سس مایونز 4/1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :
اینجای کاره که یه مقدار طول میکشه هویج و کرفس و پیازچه ها رو به اندازه 2 بند انگشت ریز خرد کرده هویج را میتونید با رنده وی باریک رنده کنید ولی پیازچه و کرفس را خودتون زحمتشو با دست بکشید. من کرفسها را هم اول پوست گرفتم بعد خرد کردم.


گوشتها را هم بصورت ورقه های نازک برش داده 3در 5 سانت و با بیفتک کوب می کوبیم یه راه ساده که هم سرعت کار رو بالا میبره هم تمیزتره و نمیگذاره تیکه های گوشت جایی پرت بشه اینه که گوشتها را داخل کیسه فریزر پهن کرده و میکوبیم.


و بعد گوشتها رو توی آرد می غلتونیم؛ بیشتر از این مقدار آرد نریزید همین کافیه آرد را داخل کاسه بریزید و گوشتها را داخلش بغلتونید.

کف تابه را چرب می کنیم بعد پیازچه ها را به مدت یک دقیقه در آن تفت میدیم و بعد گوشتها را اضافه کرده همه گوشتها را با هم نریزید در دو مرحله سعی کنید هر دو طرف گوشت را تفت دهید به مدت 4-5 دقیقه کافیه و بعد از ان کرفس و هویج را اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگه تفت میدیم اینجا به ذائقه خودتون بستگی داره که سبزیجات را در چه حد دوست دارید بپزید طبق رسپیه اصلی سبزیجات نباید خیلی پخته شوند و حالا به ترتیب سس سویا؛ نمک و فلفل؛ سس کچاپ؛ سرکه و سس مایونز را اضافه کرده و دوباره 2-3 دقیقه دیگه تفت میدیم.


این غذا هم آماده شد حتما امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد.

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم
زمین را از زیر پاییم بکشند…
 سپاس شده توسط Sonya ، mali joon ، Sepid ، ملیکا ، mahin ، sheyda 00 ، sahar1992
2014/11/13, ساعت 10:33
ارسال: #2
RE: طرز تهیه سی شوان
چه قیافه ایی داره بهبه

 سپاس شده توسط mali joon ، Sepid ، ملیکا ، Afshin ، sheyda 00
2014/11/13, ساعت 23:59
ارسال: #3
RE: طرز تهیه سی شوان
واقعا به به
New-smiles (13)

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sepid ، Afshin
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کتلت گوشت خانگی خوشمزه farzane069 0 127 2019/05/09 ساعت 10:37
آخرین ارسال: farzane069
  طرز تهیه سیب زمینی پنیری aboopro 0 372 2018/07/17 ساعت 17:17
آخرین ارسال: aboopro
  طرز تهیه بادمجان با سس ماست مخصوص افطاری Afshin 0 1,699 2015/06/24 ساعت 18:23
آخرین ارسال: Afshin
  طرز تهیه املت یونانی @Raha@ 0 1,491 2014/05/29 ساعت 13:00
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: