سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذاهای ایتالیایی
2014/12/07, ساعت 15:02
ارسال: #1
غذاهای ایتالیایی
سوپ ایتالیایی





مواد لازم

برای 6 نفر

ماکارونی ریز ظریف که به اشکال مختلف موجود است 100 گرم

لوبیای سبز نازک 200 گرم

نخود سبز از پوست درآمده یک لیوان

کدو سبز کوچک 2 عدد

هویج کوچک 3 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

نعناع ، ترخان و گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

میخک در صورت تمایل 2 عدد

لوبیای قرمز خشک 100 گرم (نصف لیوان)

کره 50 گرم

آبگوشت 4 لیوان (یا 2 قرص سوپ که در 4 لیوان آب حل ده باشد)

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه

در صورت نداشتن فرصت ممکن است از کنسرو لوبیای قرمز استفاده نمائیم چون طبخ لوبیا اگر خیس نباشد دو سه ساعت وقت می برد یا در دیگ زودپز می توان آن را پخت ، در هر حال لوبیا را با مقداری آب می پزیم ، آبگوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم ، قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد، لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم، می شوئیم و در آبگوشت جوشان می ریزیم ، پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم، وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم،بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم .

باید تمام مواد پخته ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ ایتالیایی می ریزیم. در صورتی که آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل آن ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ، سوپ ایتالیایی را داغ در سوپخوری میریزیم و سر میز می بریم.

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط mali joon ، sahar1992 ، @Raha@ ، parisaaaa ، Sonya ، *mana* ، Sepid ، مامان کتی ، امیر... ، sajedi7273 ، فرشته پاک
2014/12/07, ساعت 15:23
ارسال: #2
RE: غذاهای ایتالیایی
فریتاتای مرغ و سبزیجات





مواد لازم
-پیازچه(قسمت سبز و سفید) حلقه ای خرد شده 1 پیمانه

2-فلفل دلمه ای رنگی خرد شده جمعاً 1پیمانه

3-هویج نیم پز و خرد شده 1/2پیمانه

4-نخود فرنگی پخته شده 1/2 پیمانه

5-سیب زمینی پخته و خرد شده 1 پیمانه

6-گشنیز و ریحان خرد شده 1/2 پیمانه

7-مرغ پخته و خرد شده 1 1/2 پیمانه

8-آرد 1 1/2 ق س

9- قارچ خرد شده 1 پیمانه

10-تخم مرغ درشت 5 عدد

11- نمک و فلفل به میزان لازم

12-روغن زیتون یا روغن مایع برای سرخ کردن و تفت دادن

طرز تهیه:

ابتدا در ماهی تابه ای مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و روی حرارت بگذارید. پس

از گرم شدن به ترتیب ابتدا قارچهای خرد شده را تفت دهد تا اب ان کشیده شود سپس

پیازچه ها را تفت دهید، پس از اینکه کمی نرم شد، به ترتیب فلفل دلمه ای رنگی و

هویج نیم پزو نخود سبز پخته و لوبیا سبز پخته و سیب زمینی پخته و گشنیز و ریحان

خرد شده را اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام، مواد داخل ماهی تابه را مخلوط کنید و تفت دهید.


در آخر، مرغ پخته را اضافه کنید و هم بزنید.

و بالاخره در آخرین مرحله آرد، نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.و بگذارید کمی سرد شود

تخم مرغ ها را جداگانه در کاسه ای بشکنید و خوب بزنید.

مواد پخته و تفت داده شده که سرد شده است را داخل تخم مرغ ها بریزید و حدود 3

دقیقه با چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند.

ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید و مقدار دیگری روغن در آن بریزید تا کاملاً داغ شود.

سپس مخلوط سبزیجات و تخم مرغ را در روغن بریزید و روی آن را صاف کنید.

پس از 5 دقیقه، حرارت زیر تابه را کم کنید و در ظرف را بگذارید .

پس از آنکه مطمئن شدید یک طرف کوکو سرخ شده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

این غذا را میتوانید در یک ظرف مستطیلی درست کنید تا با برش زدن به صورت 4 گوش تنوعی در تزیین غذا داشته باشید.چون اکثر مواد فریتاتا پخته است میتوانید انرا ضخیم تر نیز درست کنید که بسیار زیباتر خواهد بود .چون سبزیجات رنگارنگ به ان زیبایی خاصی میدهد.

در فریتاتا شما میتوانید از سبزیجات دلخواه و یا گوشت دلخواه یا ژامبون استفاده کنید .


چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط sahar1992 ، @Raha@ ، parisaaaa ، Sonya ، *mana* ، mali joon ، Sepid ، مامان کتی ، امیر... ، فرشته پاک
2014/12/07, ساعت 15:35
ارسال: #3
RE: غذاهای ایتالیایی
سالاد وردورا



مواد لازم:

پیاز: یک عدد متوسط
پیازچه و شاهی: 20 گرم
هویج رنده شده: یک چهارم یک عدد هویج
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی: یک عدد درشت
قارچ: یک عدد درشت
روغن زیتون: 10 گرم
برگ آویشن و پنیر پارمسان به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کرده، پیازچه و شاهی را پس از شستن حسابی آبکش می‌کنیم تا وجود آب طعم سالاد را برنگرداند، هویج را حتما رنده کنید، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد کنید و همچنین روغن زیتون، آویشن و نمک فلفل را کنار دستتان داشته باشید، در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده سپس پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را بر روی هم چیده، سپس پیازچه و شاهی را لابه لای آنها قرار داده و پس از پخش کردن هویج رنده شده بر روی سالاد، سس روغن زیتون را به صورت قطره‌ای بر سطح سالاد نپاشید. پس از این مرحله مقدار مختصری پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.

نکته:

ترکیب سرکه بالزامیک و روغن زیتون همیشه جواب داده است در صورت دوست داشتن طعم سرکه بالزامیک، اضافه کردن آن به این سس طعم خوشایندی را ایجاد خواهد کرد.

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط sahar1992 ، @Raha@ ، parisaaaa ، Sonya ، *mana* ، mali joon ، Sepid ، مامان کتی ، امیر... ، sajedi7273 ، فرشته پاک
2014/12/07, ساعت 15:44
ارسال: #4
RE: غذاهای ایتالیایی
طرز تهیه فتوچینی با سس سیر و ریحان




مواد لازم (برای ۵نفر):


فتوچینی یک بسته


ژامبون ۱۰۰گرم


گوجه فرنگی ۲عدد


پیاز یک عدد


سیر ۲حبه


مایونز ۲قاشق


خامه ۱۰۰گرم


ریحان به میزان دلخواه


نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم


کره به میزان لازم


طرز تهیه:


یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. سپس فتوچینی‌ها را در آب ریخته و اجازه دهید تا نرم شوند. مدت زمان نرم شدن فتوچینی دو برابر ماکارونی‌های رشته‌ای است.


بنابر این برای بیرون آوردن آنها از آب عجله نکنید و اجازه دهید حداقل ۱۵دقیقه بجوشند. برای این که رشته‌ها به هم نچسبند، در آب نمک و روغن بریزید. بعد از آن که فتوچینی‌ها نرم شدند، آنها را آبکش کرده و روی آن کمی روغن بریزید تا در زمان سرد شدن در آبکش بهم نچسبند. حالا پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید. در فاصله‌ای که سیر و پیاز سبک می‌شوند، ژامبون‌ها را به صورت رشته‌ای ببرید و در ظرف دیگری با کره سرخ کنید. گوجه فرنگی‌ها را که بهتر است گوجه گیلاسی باشند، خرد کرده و با نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید ترکیب گوجه و پیاز و سیر کمی از داغی بیفتد. سپس سس مایونز، خامه و ژامبون ورقه‌ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید. پودر آویشن را هم اضافه کنید و ریحان را درشت خرد کنید و روی آن بریزید.


حالا فتوچینی‌ها را در تابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن کمی تفت دهید و وقتی گرم شد، آن را در ظرف ریخته، سس را روی آن بریزید. در صورت تمایل می‌توانید کمی پنیر گودا روی پاستا رنده کنید.


سس آلفردو:


اگر مایلید فتوچینی تان را به روش سنتی با سس آلفردو بخورید، باید از این دستور برای تهیه سس استفاده کنید. یک‌چهارم پیمانه کره را در تابه و روی حرارت بسیار ملایم آب کنید و یک پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. یک حبه سیر خرد شده، یک چهارم پیمانه جعفری تازه را هم روی آن ریخته و اجازه دهید ۵دقیقه ریزجوش بزند. حالا یک و نیم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کرده، سریع هم بزنید و به سرعت از روی حرارت بردارید.


در این سس می‌توانید از تکه‌های سرخ شده سینه مرغ یا فیله‌های سرخ شده گوشت قرمز هم استفاده کنید. نکته مهم این است که خامه نباید زیاد بجوشد وگرنه بدطعم می‌شود و بافت بدی پیدا می‌کند.

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط ملیکا ، sahar1992 ، @Raha@ ، parisaaaa ، Sonya ، *mana* ، mali joon ، Sepid ، مامان کتی ، امیر... ، sajedi7273 ، فرشته پاک
2014/12/08, ساعت 15:52
ارسال: #5
RE: غذاهای ایتالیایی
نان فوکوچیا با سبزیجات

مواد لازم:

روغن زیتون 1/2 نجان - 118 میلی لیتر
سیر سیر 2 حبه (ریز شده)
آویشن 1 قاشق سوپخوری تازه یا 1 قاشق چایخوری خشک (ریز شده)
رزماری 1 قاشق سوپخوری تازه یا 1 قاشق چایخوری خشک (ریز شده)
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
آب 1 فنجان - 237 میلی لیتر (گرم)
خمیر مایه 1 و 1/4 قاشق چایخوری (خشک)
عسل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 2 و 1/2 فنجان - 350 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری

دستور آشپزی ما برای تهیه ی نان فوکاچیا بسیار ساده است. به هیچ وسیله ی تجملاتی نیازی نیست. راز خوشمزه شدن فوکاچیا در خوش طعمی روغن زیتون نهفته است. از آنجایی که مقدار قابل توجهی روغن زیتون استفاده می شود، نان واقعاً طعم آن را به خود می گیرد. لازم نیست پول زیادی خرج کنید، همان روغن زیتونی را که مورد علاقه ی تان است استفاده کنید. ما دوست داریم یک چیز سبک و جذاب استفاده کنیم. در مورد سبزیجات، ما به ترکیبی از آویشن و رزماری علاقه داریم اما شما می توانید از هر سبزی ای که دوست دارید به صورت خشک یا تازه استفاده کنید. یا اصلاً سیر و سبزیجات را کلاً حذف کنید و تنها از روغن زیتون استفاده کنید.
نکته ای درباره ی اندازه ی ظرف:
در این دستور آشپزی ما به یک سینی فر به اندازه های 22 در 32 سانتی متر نیاز داریم. اگر چنین سینی ای ندارید از یک ظرف مخصوص فر لبه دار به همین اندازه و دارای دیواره های بلند تر استفاده کنید.
طرز تهیه:

1. در یک شیر جوش یا دیگچه ی متوسط خنک، روغن زیتون، سیر ریز شده، آویشن، رزماری و فلفل سیاه را مخلوط کنید. ظرف را روی شعله ی ملایم قرار دهید و 5 تا 10 دقیقه تا عطر آن بلند شود اما سیر قهوه ای نشود بپزید و گاهی هم بزنید. کنار بگذارید.
2. در یک کاسه ی بزرگ، آب گرم، خمیر مایه و عسل را مخلوط کنید. چند مرتبه هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. حالا 1 فنجان آرد و 1/4 فنجان مخلوط روغن زیتون سیر دار شده را به آن اضافه کنید. 3 تا 4 بار هم بزنید تا آرد مرطوب شود. 5 دقیقه دیگر کنار بگذارید.


3. 1 و نیم فنجان آرد باقیمانده و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خمیر ورز آمد آن را روی یک تخته ی آرد پاشی شده قرار دهید و خمیر را 10 تا 15 مرتبه ورز بدهید تا نرم و یکدست شود. خمیر را داخل یک کاسه ی بزرگ روغن مالی شده قرار دهید و روی آن را با یک حوله ی گرم مرطوب بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند و پف کند. بهتر است خمیر را برای پف کردن در گرمترین جای آشپزخانه قرار دهید.

4. بعد از 1 ساعت فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس 2 قاشق سوپخوری باقیمانده از مخلوط روغن زیتون سیر دار شده را برای چرب کردن یک سینی فر به اندازه ی 22 در 32 سانتی متر استفاده کنید. اگر چنین سینی ای ندارید به یادداشت ابتدای مطلب مراجعه کنید.
5. خمیر را داخل سینی فر قرار دهید سپس آن را داخل ظرف فشار دهید. با انگشت هایتان خمیر را چین دهید سپس 2 قاشق سوپخوری باقیمانده از مخلوط روغن زیتون سیر دار شده را قطره قطره روی خمیر بریزید.


بگذارید خمیر 20 دقیقه بماند و کمی پف کند آن موقع 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.


نان فوکاچیا را روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید خنک شود.


چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط @Raha@ ، parisaaaa ، Sonya ، *mana* ، mali joon ، Sepid ، مامان کتی ، امیر...
2014/12/08, ساعت 15:55
ارسال: #6
RE: غذاهای ایتالیایی
آفرین شیدا
ممنون از آموزش های خوبتyessyess

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط parisaaaa ، sheyda 00 ، Sonya ، mali joon ، مامان کتی ، امیر...
2014/12/08, ساعت 15:57
ارسال: #7
RE: غذاهای ایتالیایی
ممنون شیدا جونHeart

خدایا منو ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خونه تو نبود..Heart
 سپاس شده توسط sheyda 00 ، Sonya ، @Raha@ ، mamadreza ، امیر...
2014/12/08, ساعت 16:02
ارسال: #8
RE: غذاهای ایتالیایی
من خودم غذا های ایتالیایی خیلی دوس دارم
خوشحالم که خوشتون امده
انشا ا... به مرور زمان کامل ترش میکنم

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sonya ، *mana* ، @Raha@ ، mali joon ، امیر...
2014/12/08, ساعت 16:22
ارسال: #9
RE: غذاهای ایتالیایی
وااااای عالیه شیداجون
من فوتوچینی با سس الفردو خوردم یعنی معرکس...بینظیرهClapClapClap

 سپاس شده توسط *mana* ، @Raha@ ، sheyda 00 ، mali joon ، Sepid ، امیر...
2014/12/11, ساعت 02:21
ارسال: #10
RE: غذاهای ایتالیایی
نووش جون عزیز دلم

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sonya ، mali joon ، Sepid ، امیر...
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سرنوشت تاپیک های انجمن غذاهای ایرانی Sepid 0 1,337 2014/11/30 ساعت 23:48
آخرین ارسال: Sepid
  غذاهای غیر ساندویچی برای نهار بچه های مدرسه ای @Raha@ 0 1,572 2014/09/24 ساعت 16:59
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: