تا حالا شــــــــــــده...........؟!؟!؟
|
2015/01/26, ساعت 12:54
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: تا حالا شــــــــــــده...........؟!؟!؟
ن مگه خلم
![]() از زندگی نا امید نیستم... چون آن خدایی که بخاطر لبخند دادن به گلها، آسمان را می گریاند، حتما روزی برای "لبخند" من هم کاری خواهد کرد... |
|||
|
2015/01/26, ساعت 14:26
ارسال: #52
|
|||
|
|||
اوه اوه تا دلت بخاد زیاد ولی بیشتر زمانی که به هدفم نرسم طرفو لو میدم
![]() تاحالا شده با کسی با ماشین کورس بزارید؟ ![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
|
2015/01/26, ساعت 19:09
ارسال: #53
|
|||
|
|||
آره با یه اتوبوس اسکانیا بین شهری کورس گذاشتم.
تاحالا شده کسی مستقیم توصورتت عطسه کنه؟ روی یک کاغذ بی خط... حرفای خسته به نوبت... روی سرزمین نامرد... حرف"ت"کرده قیامت ت مثل "تو"مثل"تردید" ت مثا آخر طاقت... مثل تنهایی "مثل تب" مثل آخر خیانت عزیزم نقطه ته خط برو با خیال راحت. |
|||
|
2015/01/26, ساعت 21:19
ارسال: #54
|
|||
|
|||
آره .
تا حالا شده مس کنی؟ ![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
2015/01/26, ساعت 21:29
ارسال: #55
|
|||
|
|||
مس کنم؟ینی چی؟
تا حالا شده پرنده از دستات غذا بخوره؟ قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
2015/01/27, ساعت 00:49
ارسال: #56
|
|||
|
|||
أأأأأأأأأییییییییییی نه .
مس مخفف مست! ![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
2015/01/27, ساعت 00:50
ارسال: #57
|
|||
|
|||
تا حالا شده چوب دلتو بخوری؟
![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
2015/01/27, ساعت 00:57
ارسال: #58
|
|||
|
|||
مگه دل هم چوب داره!
![]() ![]() از زندگی نا امید نیستم... چون آن خدایی که بخاطر لبخند دادن به گلها، آسمان را می گریاند، حتما روزی برای "لبخند" من هم کاری خواهد کرد... |
|||
|
2015/01/27, ساعت 01:14
ارسال: #59
|
|||
|
|||
نه ولی به دهنم زدم
تا حالا شده این پست رو از اول بخونی؟ ![]() ![]() خدایا دلم معجزه میخواهد ! از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش " خدایا دوستت دارم " ، " خدایا شکرت " میان هق هق گریه هایم گم شود .. خدایا دلم معجزه میخواهد معجزه ای بزرگ در حد " خدا بودنت "... خدایای باورم نمیشه این معجزه رو بهم نشون دادی خدایا شکرت دیدی چجوی بغض کرده بودم؟ وای خداجونم دمت گرم اقایی به مولا دوست دارم |
|||
|
2015/01/27, ساعت 02:28
ارسال: #60
|
|||
|
|||
آره چون خودم از اول شروعش کردم.خخخخخخخخخخخخخ
تا حالا شده خیییلی دلتنگ صدای یه نفر باشی؟ ![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تا حالا دقت کردین؟ | ساریانا | 16 | 7,762 |
2015/01/27 ساعت 16:31 آخرین ارسال: سهابانو |
|
تا حالا شده پیام اشتباه بدی به کسی؟ | امیر... | 11 | 6,001 |
2015/01/27 ساعت 02:19 آخرین ارسال: sajedi7273 |
|
تا حالا دقت کردید : | @Raha@ | 15 | 7,799 |
2015/01/11 ساعت 14:10 آخرین ارسال: فاطیما جونی |