سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهي شکم پر با روکش خمير
2015/01/25, ساعت 00:34
ارسال: #1
ماهي شکم پر با روکش خمير


آماده سازي: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

تعداد سرو: 2 نفر

چي لازم داريم؟

ماهي 1عدد (حدودا 300گرم)
پياز پياز 1عدد
سير سير 2حبه
هويج 1عدد
سبزي از هرکدام 4شاخه (شامل گشنيز،جعفري و ريحان)
ليمو 2عدد
فلفل 2عدد (تند)

مواد خمير :

آرد 225گرم (غني شده)
نمک نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ تخم مرغ 1عدد
روغن 2قاشق غذاخوري
آب 150ميلي ليتر (ولرم)
زعفران به ميزان لازم (اختياري)


چطوري بپزيم؟

ابتدا فر را روي حرارت حدودا 150درجه تنظيم و روشن مي‌کنيد .ماهي درسته را از فلس پاک مي کنيد. شکم آن را باز کرده تميز مي‌کنيد و سپس خوب شستشو مي‌دهيد. داخل شکم ماهي را با آبليمو و نمک مزه دار مي‌کنيد و باپياز خرد شده، سير ،هويج فلفل سبز و شاخه هاي سبزي که همگي را ريز کرده ايد پر مي کنيد. براي مزه دارشدن بيشترروي مواد داخل ماهي هم ،‏آب ليمو تازه ميريزيد . شکم ماهي را مي‌بنديد و آن را داخل فر قرار ميدهيد تا نيم پز شود.

طرز تهيه خمير:

آرد و نمک را در ظرفي الک کرده ، در مرکز آن گودي ايجاد کنيد. تخم مرغ را به همراه کمي زعفران يا زردچوبه خوب با مخلوط کن ميزنيم.سپس به همراه آب و روغن آفتابگردان داخل گودي بريزيد و مواد را مخلوط کنيد تا خمير چسبنده اي به دست آيد. خمير را روي سطح آردپاشي شده ضربه بزنيد تا چسبندگي آن از بين برود، خمير را روي يک حوله قرار دهيد و يک کاسه روي آن برگردانيد و به مدت 30 دقيقه در محيط گرم استراحت دهيد سپس خمير را رروي سطح آرد پاشي شده باز کنيد. به طوري که کاملاً يکدست و صاف و بدون پاره گي باقي بماند.سپس ماهي نيم پز را روي آن قرار داده و خمير را روي ماهي بکشيد و روي آن را با کره کاملا چرب کنيد و داخل ظرف فر قرار داده و اجازه دهيد خمير بپزد.

نکات:

1)نکته ي قابل توجه در مورد اين خمير اين است که اين خمير بهتر است روي پارچه باز شود به اين صورت که پارچه را روي ميز ببنديد تا حرکت نکند سپس روي آن آرد کافي بپاشيد و با وردنه نازک کنيد.
2)تبحر در بازکردن اين خمير در نتيجه گيري بهتر امر بسيار مهمي است.
3)بهتر است سر و دم ماهي را بکنيد و آن را با خمير خودتان شکل دهيد تا قابل خوردن شود.
4)ميتوانيد از هر ماده اي که خواستيد براي داخل شکم ماهي استفاده کنيد.
 سپاس شده توسط @Raha@ ، sahar1992 ، دریاآرام
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


پرش به انجمن: