تا حالا دقت کردین؟
|
2015/01/26, ساعت 22:53
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردین؟
تا حالا دقت کردین وقتی دزد یه خونه رو خالی میکنه،همه میگن دزد آشنا بوده!
![]() ![]() از زندگی نا امید نیستم... چون آن خدایی که بخاطر لبخند دادن به گلها، آسمان را می گریاند، حتما روزی برای "لبخند" من هم کاری خواهد کرد... |
|||
|
2015/01/26, ساعت 22:54
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تا حالا دقت کردین؟
تا حالا دقت کردین وقتی پشه کش را بر میدارید همه پشه ها غیب میشن!
![]() از زندگی نا امید نیستم... چون آن خدایی که بخاطر لبخند دادن به گلها، آسمان را می گریاند، حتما روزی برای "لبخند" من هم کاری خواهد کرد... |
|||
|
2015/01/27, ساعت 00:46
ارسال: #3
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردین درست وقتی شما تو بدترین شرایط قرار دارید بهترین موقعیت ها گیرتون میاد!!!
![]() ![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
|
2015/01/27, ساعت 00:46
ارسال: #4
|
|||
|
|||
تــا حـــالا دقــــت کـــردیــــن شـــانس یــــه بار در خــونــه آدمـــو میــــزنـــه , بــدشانـسی دســـتـــش رو از روی زنـــگ بـــر نـــمیـــداره , بـــدبــَـخـــتـــی هَـــم کـــه کـــلاً کـــلیــد داره . .
![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
|
2015/01/27, ساعت 00:47
ارسال: #5
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردین کارت شارژیو که مغازه دار ۴۷۰۰ میخره و ما ۵۵۰۰ میخریم و ۴۹۰۰ شارژ میکنه بهش میگن ۵۰۰۰ تومنی!!!
![]() ![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
|
2015/01/27, ساعت 00:48
ارسال: #6
|
|||
|
|||
دقت کردین یکی از سخت ترین کارهای دنیا اینه کـه بخوای برای یکی دیگه توضیح بدی دقیقاً چــه مــــــــرگـته؟؟!!
![]() ![]() 1 بوسه ای که بیش از سه دقیقه باشد می تواند کاهش دهنده استرس باشد.2 زوج هایی که هرروز صبح موقع خداحافظی همدیگر را می بوسند 5 سال بیشتر عمر میکنند.3 بوسیدن طولانی باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود چرا که متوجه حس قدرشناسی همسره خود نسبت به وی می شود. |
|||
|
2015/01/27, ساعت 00:48
ارسال: #7
|
|||
|
|||
دقت کردین نشده يه بار اين جعبه ي دستمال كاغذي رو باز كنیم،بَرگِ اوَلِش درست مثل بچه آدم بياد بيرون؟!
|||
|
2015/01/27, ساعت 01:25
ارسال: #8
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردی وقتی 1 چیزی رو نخوای دقیقا اتفاق می افته ولی چیزی که واقعا میخوای سایشم نمیبینی؟
![]() خدایا دلم معجزه میخواهد ! از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش " خدایا دوستت دارم " ، " خدایا شکرت " میان هق هق گریه هایم گم شود .. خدایا دلم معجزه میخواهد معجزه ای بزرگ در حد " خدا بودنت "... خدایای باورم نمیشه این معجزه رو بهم نشون دادی خدایا شکرت دیدی چجوی بغض کرده بودم؟ وای خداجونم دمت گرم اقایی به مولا دوست دارم |
|||
|
2015/01/27, ساعت 16:17
ارسال: #9
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردین دقیقا وقتی شما میرید دسشویی
تیمی که می خواین گل می زنه ؟ ![]() از زندگی نا امید نیستم... چون آن خدایی که بخاطر لبخند دادن به گلها، آسمان را می گریاند، حتما روزی برای "لبخند" من هم کاری خواهد کرد... |
|||
|
2015/01/27, ساعت 16:17
ارسال: #10
|
|||
|
|||
تا حالا دقت كردين
چه قد واسه خودمون برنامه ميذاريم ولي عمل نميكنيم ![]() از زندگی نا امید نیستم... چون آن خدایی که بخاطر لبخند دادن به گلها، آسمان را می گریاند، حتما روزی برای "لبخند" من هم کاری خواهد کرد... |
|||
|
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تا حالا شــــــــــــده...........؟!؟!؟ | sajedi7273 | 104 | 41,394 |
2015/02/04 ساعت 22:02 آخرین ارسال: سهابانو |
|
تا حالا شده پیام اشتباه بدی به کسی؟ | امیر... | 11 | 5,925 |
2015/01/27 ساعت 02:19 آخرین ارسال: sajedi7273 |
|
تا حالا دقت کردید : | @Raha@ | 15 | 7,688 |