سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند
۱۳۹۳/۱۱/۱۶, ساعت ۱۱:۱۵
ارسال: #1
6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند
فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است.

_ برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.


خراسان نیوز

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط سهابانو ، mahmonir11 ، دریاآرام
۱۳۹۳/۱۱/۱۶, ساعت ۱۴:۱۰
ارسال: #2
RE: 6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند
ممنون خوب بود

" آنجا كه راه نيست ، خداوند راه را مي گشايد... "
 سپاس شده توسط @Raha@ ، دریاآرام
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکته های طلایی پخت برنج ranginkaman 0 1,397 ۱۳۹۵/۲/۱۲ ساعت ۱۹:۴۷
آخرین ارسال: ranginkaman
  طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی @Raha@ 2 2,564 ۱۳۹۳/۱۱/۲۶ ساعت ۱۳:۵۳
آخرین ارسال: @Raha@
  فوت های اصلی یک کیک خانگی تمام عیار @Raha@ 0 1,333 ۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ساعت ۱۱:۱۴
آخرین ارسال: @Raha@
  نکته اي مهم درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردني mali joon 0 990 ۱۳۹۳/۱۰/۱۵ ساعت ۱۴:۰۶
آخرین ارسال: mali joon
Thumbs Down 9 نکته درباره تهیه کباب @Raha@ 0 1,731 ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ ساعت ۱۰:۰۰
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: