سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی
۱۳۹۳/۱۱/۲۶, ساعت ۱۱:۳۱
ارسال: #1
طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی
در این مطلب، طرز تهیه چند رنگ خوراکی کاملاً طبیعی و سالم را آموزش داده‌ایم.

_ مواد لازم برای رنگ صورتی :
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
1 قاشق چای‌خوری آب چغندر غلیظ

روش تهیه رنگ صورتی :
مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

_ مواد لازم برای رنگ زرد :
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چای‌خوری زردچوبه

روش تهیه رنگ زرد :
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید کاملاً سرد شود و بعد آن را صاف کنید. در ظرف در بسته، تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است. فقط در ظرفی نگهدارید که در صورت رنگی شدن، مشکلی ایجاد نشود، چون رنگ زردچوبه، پاک نمی‌شود.

_ مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
1/4 پیمانه (35 گرم) زغال‌اخته تازه یا یخ‌زده
2 قاشق چای‌خوری آب

روش تهیه رنگ ارغوانی :
مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

_ مواد لازم برای رنگ سبز :
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج تازه یا یخ‌زده
3 قاشق غذاخوری آب

روش تهیه رنگ سبز :
اگر از اسفناج تازه استفاده می‌کنید، بعد از شستن در یک ماهی‌تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافی‌اش را بریزید و در مخلوط‌کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است، اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.

نکته پایانی :
برای هر بار مصرف، اول 1 قاشق چای‌خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتی‌که رنگ مورد نظرتان به دست نیامد، رنگ بیشتری اضافه کنید.


خانم گل

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط دریاآرام ، ملیکا ، sahar1992 ، mahin ، مامان کتی
۱۳۹۳/۱۱/۲۶, ساعت ۱۳:۵۰
ارسال: #2
RE: طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی
خیلی عاااااالی بود رها جون مرسی

خداوند زیباست و آرامش در روح های زیبا پیدا می شود.
 سپاس شده توسط @Raha@ ، sahar1992 ، مامان کتی
۱۳۹۳/۱۱/۲۶, ساعت ۱۳:۵۳
ارسال: #3
RE: طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی
بنظر من مواد طبیعی خیلی از مصنوعی ها بهتره و سالم ترHeart

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


: http://8pic.ir/
 سپاس شده توسط sahar1992 ، مامان کتی
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نان شیرمال را در منزل تهیه کنید! imanghaderi 1 1,314 ۱۳۹۵/۷/۱۰ ساعت ۱۶:۳۷
آخرین ارسال: imanghaderi
  طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی Afshin 1 1,849 ۱۳۹۴/۳/۱۰ ساعت ۱۷:۳۶
آخرین ارسال: @Raha@
  6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند @Raha@ 1 2,394 ۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ساعت ۱۴:۱۰
آخرین ارسال: سهابانو
  فوت های اصلی یک کیک خانگی تمام عیار @Raha@ 0 1,333 ۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ساعت ۱۱:۱۴
آخرین ارسال: @Raha@
  طرز تهیه قند های شکلاتی sheyda 00 0 1,732 ۱۳۹۳/۱/۱۶ ساعت ۱۹:۱۷
آخرین ارسال: sheyda 00
Thumbs Down 9 نکته درباره تهیه کباب @Raha@ 0 1,731 ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ ساعت ۱۰:۰۰
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: