سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش رشته ترش
2015/05/16, ساعت 17:15
ارسال: #1
آش رشته ترش
ملایری ها یک نوع آش می پزند که با آش هایی که تا به حال خورده اید بسیارمتفاوت است و تفاوت آن به خاطر داشتن میوه های خشکی است که در تهیه آن استفاده می شود در این آش علاوه بر میوه های خشک سرکه و شیره انگور هم می ریزند که این ترکیب بی نظیر است . در مهمانی های رسمی تان این آش را هم اضافه کنید به درد همه مهمانان می خورد.



مواد لازم برای 8 نفر

  • 750 گرم نخود، لوبيا چيتي و عدس (معمولا مقدار عدس بايد بيشتر از نخود و لوبيا باشد)
  • 1 كيلوگرم سبزي آش خرد شده
  • 3 عدد پياز متوسط
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
  • 200 گرم آلبالو خشك، قيسي، برگه زردآلو و آلو
  • 750 گرم رشته مخصوص آش
  • 1 ق س پودر نعنا خشك
  • 2 /1 پيمانه شيره انگور
  • 2 پيمانه سركه انگور
  • 1 ليوان آب گوشت يا آب قلم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا لوبيا و نخود را از قبل در كاسه اي حاوي آب بريزيد و بگذاريد خيس بخورند. براي پخت عدس هم خيس كردن دو ساعت پيش از پخت كافي است؛ بنابراين عدس را همان روز خيس كنيد. از پيازها را هم پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد.

2. در قابلمه بزرگ مخصوص پخت آش مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس دوسوم پيازهای خرد شده را در آن تفت دهيد تا كمي طلايي شوند. پس از آن آب قلم يا گوشت را همراه با دو ليوان آب معمولي و نخود و لوبيا اضافه كنيد و بگذاريد بپزند. مرحله بعدي، اضافه كردن عدس به همراه كمي نمك است. حالا در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا حبوبات كاملا پخته شوند.

3. در اين فاصله كاسه اي حاوي آب آماده كنيد و آلبالو خشك، آلو و برگه قيسي و زردآلو را در آن بريزيد و بگذاريد خيس بخورند. سپس سبزي خرد شده را داخل قابلمه بريزيد و كمي حرارت دهيد تا سبزي نيم پز شود. بعد از آن خشكبار خيسانده شده را همراه با فلفل داخل قابلمه آش بريزيد و اجازه دهيد همراه با سبزي كاملا بپزد.

4. بعد از اينكه از پخت سبزي و خشكبار مطمئن شديد، نوبت اضافه كردن رشته است. رشته ها را نصف كرده و پس از ريختن در آش بگذاريد در آش چند جوش بخورد. سپس در ظرف ديگري شيره انگور را با سركه مخلوط كرده و در مراحل نهايي پخت، اين مخلوط را هم به آش بيفزاييد و بعد از حدود ده دقيقه زير حرارت را خاموش كنيد و در كاسه مورد نظر بريزيد و با نعنای سرخ‌شده و کمی پیاز داغ تزیین کنید.

فوت و فن

توجه كنيد در تركيب سبزي آش بايد حتما برگ چغندر وجود داشته باشد.

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم
زمین را از زیر پاییم بکشند…
 سپاس شده توسط fundone
2018/11/19, ساعت 08:20
ارسال: #2
RE: آش رشته ترش
آش رشته در شهرهای مختلف ایران روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد.این سوپ که با سبزیجات معطر و خوش طعم درست میشه و به همراه رشته به همراه کلی ادویه یه غذای خوشمزه رو شکل میده.ما سعی کردیم دو روش از محبوب ترین ها را برای شما در بخش آشپزی آموزش دهیم.یک غذای فرنگی است که به طور سنتی در مناسبت ها آماده میکنیم ما ایرانی ها ( اعیاد و روز های خاص ) این غذا یکی از محبوب ترین آش های ایرانی است که در کنار آن نان و سبزی نیز سرو می شود.



مواد لازم تهیه آش رشته

سیر 5 الی 6 حبه
پیاز 2 عدد متوسط
رشته آش 300 الی 400 گرم
سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز حدود 700 گرم
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
عدس نصف لیوان
کدو سبز (اختیاری) 300 گرم
باقالا (اختیاری) یک لیوان
زردچوبه , فلفل و نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
کشک (اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته

نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل یا 10ساعت قبل بزارید خیس بخوره و با مقداری آب آبپز کنید و بپزید نخو و لوبیا چیتی تان را بگذارید کنار,در ادامه عدس را نیاز 3 4ساعت قبل از درست کردن آش بزارید خیس بخوره.قابلمه ای بزرگ را تا نصف بیشتر آب کنید و بزارید جوش بیاد وقتی که آب جوش آمد وقت اضافه کردن عدس است.اجازه بدید آب و عدس حدود 30 دقیقه بجوشد و عدس بپزد.حالا وقت اضافه کردن سبزی است ,سبزی خرد شده مان را به آش رشته اضافه می کنیم.

حالا وقت درست کردن پیاز داغ مون است برای تهیه پیاز داغ ,اول پیاز هارو خلالی خرد کنید و در ماهیتابه ای جدا سرخ کنید و بعدش با زردچوبه و فلفل سیاه طمع دارش کنید و به مواد بالا در حال جوشیده شدن اضافه کنید دقت کنید تا حدی که پیاز ها قشنگ طلایی و خوش رنگ بشه بزارید سرخ بشه.نخود و لوبیا چیتی که از قبل پخته شده را به مواد در حال جوشیدن اضافه میکنیم حالا بعد از 2 3 دقیقه رشته آش را به آن اضافه میکنیم.در این مرحله می تونیم باقالا که از قبل پختیم و آماده کردیم را به آش رشته اضافه کنیم.


حالا میزاریم مواد مان حدود 45 دقیقه میزاریم جا بیفته با شعله کم,بعضی از رشته ها دیر پز تر هستن نهایتا یک ساعت نیاز است تا جا بیفته ولی بیشتر از یک ساعت مواد حل میشه و آش خوبی نخواهید داشت دقت کنید کمتر از این زمان آش شما آماده سرو کردن است و مواد تزئیینی را هم روی آن میریزید به شکل های مختلف در ادامه برای تزئیین به شما عزیزان آموزش داده ام.

سیر داغ آش رشته

سیر را آسیاب میکنیم یا با دستگاه غذا ساز,روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از اینکه روغن داغ شد سیر را به آن اضافه میکنیم,هنگامی که سیر داره سرخ میشه مقداری نمک به آن اضافه کنید و زردچوبه و فلفل سیاه و نعناع خشک شده را به آن اضافه میکنیم.


تزیین آش رشته

این بخش به صورت اختیاری است شما می توانید کشک را برای تزئیین آماده کنید.کشک را با مقداری روغن خیلی کم در ماهیتابه تفت می دهیم و یه استکان آب به آن اضافه میکنیم تا چندتا قل بزنه میتونیم از کشک و پیاز داغ جداگانه برای تزیین آش استفاده کنید چند مورد بهتون در تصاویر نشون میدم

نکات مهم طرز تهیه آش رشته

نخود و لوبیا چیتی را حتما به صورت جداگانه چند ساعت قبل بشورید دقت کنید 3 الی 4 بار بشورید که نفخ معده را بگیرد.

سبزی هارا مقداری خرد کنید که مثل کوکوسبزی نباشه یکم درشت تر تا آش رشته بهتری داشته باشید.

برای تهیه سیر داغ اگه نزاریم روغن داغ بشه سیر به ماهیتابه میچسبه و سیر داغ خوبی نخواهیم داشت

منبع : آش رشته
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آش رشته.... Sepid 12 8,255 2018/03/23 ساعت 03:10
آخرین ارسال: aboopro
  آش رشته و رازو رمزهای آن....... Sepid 4 11,345 2014/05/25 ساعت 12:22
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: