سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شام شب یلدا
2014/12/11, ساعت 11:36 (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/12/11 ساعت 11:38 ، توسط Sepid.)
ارسال: #61
RE: شام شب یلدا
عالیه شیدا جون

 سپاس شده توسط *mana* ، sheyda 00 ، ملیکا ، shabboo
2014/12/11, ساعت 13:08
ارسال: #62
RE: شام شب یلدا
وای شیدا جون عالی بودن مرسیNew-smiles (19)

خداوند زیباست و آرامش در روح های زیبا پیدا می شود.
 سپاس شده توسط Sepid ، sheyda 00 ، *mana* ، shabboo
2014/12/17, ساعت 00:55 (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/12/17 ساعت 00:57 ، توسط sheyda 00.)
ارسال: #63
RE: شام شب یلدا
اینم یه ایده برای سرو انار شب یلدا از شستن ظرفای انارم راحت میشیم


چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sepid ، shabboo ، *mana* ، سارا نت ، mali joon
2014/12/17, ساعت 01:04
ارسال: #64
RE: شام شب یلدا
اینم برای میوه این جوری میوه ها خورده هم میشن

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sepid ، shabboo ، *mana* ، mali joon
2014/12/18, ساعت 17:48
ارسال: #65
RE: شام شب یلدا
اگه میخواین کنار چای شکلات سرو کنید یه پیشنهاد دارم
یه مقدار شگلات تخته ای رو ای کنید بعد توی قالب دلخواه بریزید حتی می تونید توی یهه ظرف بریزید و بعد برش بزنید
بعد که یه کمی خوش رو گرفت دانه های انار رو روش برزید و بعد خشک شدن می تونید سرو کنید
نوش جانHeartHeartHeart



البته اکه تو قالب بهای کوچک یا تو کپسول بریزید خوشگل تر میشه

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sepid ، shabboo ، *mana* ، سارا نت ، mali joon ، mahin
2014/12/18, ساعت 18:19
ارسال: #66
RE: شام شب یلدا



پودینگ هندوانه:

مواد لازم:
آب هندوانه نیم لیتر
شکر قهوه ای 50 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته ذرت،شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا روان شود.سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نکات:
برای گرفتن آب هندوانه آن را داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد کنید تا کاملا زلال شود.
در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز به مواد اضافه کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط shabboo ، *mana* ، Sepid ، mali joon
2014/12/18, ساعت 18:22
ارسال: #67
RE: شام شب یلدا


پاناکوتای انار

آب انار 3ونیم لیوان
پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری سر خالی
پودر قند 1 لیوان
خامه فرم گرفته 2/1 لیوان
باتر میلک 1ونیم لیوان
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژله را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار دهید یا روی بخار کاملا حل کنید.
2لیوان آب انار و شکر را در ظرفی ریخته و داخل مایکروویو کاملا شفاف کرده با روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و مواد شروع به جوشیدن کند .حدود 10 دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
حدود 3/1 از مواد را کنار بگذارید .
حالا ژلاتین آب کرده را به بقیه مواد داغ اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا حل شود. بقیه آب انار و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.سپس باتر میلک رااضافه کرده و مجدد هم بزنید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد آماده شده پاناکوتا را در قالب ریخته، در یخچال قرار دهید .1سوم از موادی را که کنار گذاشته بودید داخل ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.(به عنوان سس تزئینی).
بعد از آماده شدن دور قالب را با چاقو جدا کرده و در ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با سس تزئین کرده و سرو کنید .
نکته:اگر باتر میلک ندارید برای تهیه هر لیوان از آن از 2سوم لیوان ماست خامه ای و 1سوم لیوان شیر پرچرب استفاده کنید.

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط shabboo ، *mana* ، Sepid ، mali joon
2014/12/18, ساعت 18:28
ارسال: #68
RE: شام شب یلدا
چیپس لبو:




لبو رو همیشه به صورت پخته اماده کردیم . اینم یه ایده نو که که میتونین چیپس های لبورو با میوه یا اجیل شب یلدا مخلوط کنید.مقداری لبو را انتخاب کرده و با دستگاه یا رنده چیپس کنید(هرچه لایه ها نازک تر باشد چیپس شما خوشمزه تر خواهد شد)حال روی هر ورقه مقداری کره و عسل بمالید و آنها را داخل سینی فر بچینید.
فر را روی کمترین درجه قرار داده و 1تا2ساعت اجازه دهید لبوها خشک شوند.
البته اگه دستگاه میوه خشک کن داشته باشیت می تونید داخل دستگاه برگه ها رو خشک کنید.Heart

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط shabboo ، *mana* ، Sepid ، mali joon
2014/12/18, ساعت 19:39
ارسال: #69
RE: شام شب یلدا
بچه ها دستتون درد نکنه واقعا کد بانوهستید قرار شب یلدا با این خوراکی ها خوشمزه بترکم.

به تنهایی ام افتخار میکنم
چون میدانم تحمل تنهایی بهتر از
گدایی محبت است....\
 سپاس شده توسط sheyda 00 ، *mana* ، Sepid
2014/12/19, ساعت 14:06
ارسال: #70
RE: شام شب یلدا
دلمه برگ کلم با رب انار



مواد اولیه :
برای 5 نفر
برنج 1پیمانه
گوشت 200گرم (چرخكرده)
آب 1چهارم پیمانه
پیاز پیاز 1عدد (نگینی شده)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 2عدد (متوسط و نگینی شده)
سیر سیر 1بوته
جعفری 3قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
رب انار 4قاشق سوپخوری
فلفل 1قاشق چایخوری
كره 30گرم
نمك به میزان لازم
كلم برگ 1عدد (حدود 2كیلو)
روغن به میزان لازم
مواد سس :
آب 2و نیم پیمانه
رب انار 4قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
كاری 1قاشق چایخوری (پودر)
دلمه برگ كلم با رب انار

طرز تهیه:

ابتدا برنج را با آب ولرم شسته و به مدت 1 تا 2 ساعت به همراه مقداری نمك خیس كنید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن كاملاً‌ خارج شود. گوشت،‌ آب، پیاز، گوجه‌فرنگی،‌ 1 تا 2 حبه سیر رنده شده،‌ جعفری،‌ رب‌انار،فلفل ،كره،‌ نمك و فلفل را با برنج مخلوط كنید تا به خورد هم بروند. كلم‌برگ را از وسط نصف كرده یا برگ برگ كنید. داخل آب و نمك در حال جوش بیندازید و بگذارید 7 تا 10 دقیقه بجوشد تا كلم‌برگ‌ها نرم شوند. سپس آب‌كش كرده بگذارید سرد شود. قسمت سفت وسط برگ‌ها را جدا كرده و به اندازه كف دست ببرید. مقداری از مایه دلمه را وسط برگ گذاشته و به شكل بقچه‌ای یا رولت بپیچید. ته قابلمه را روغن ریخته و تعدادی برگ ته قابلمه بچینید. دلمه‌ها را كنار هم روی برگ‌ها قرار دهید. وقتی یك ردیف چیده شد، 2 تا 3 حبه سیر روی دلمه‌ها قرار داده و یك ردیف دیگر دلمه بچینید. همین‌طور تا آخر ادامه دهید. برای تهیه سس، آب،‌ رب انار،‌ نمك و پودر كاری را با هم مخلوط كرده و روی دلمه‌ها بریزید سپس یك بشقاب روی دلمه‌ها قرار دهید تا موقع پخت باز نشوند. به مدت 45 تا 60 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آب دلمه كشیده شد در ظرف چیده، روی آن را با رب انار تزیین كنید

چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد...
 سپاس شده توسط Sepid ، @Raha@ ، mali joon ، *mana* ، mahin
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


پرش به انجمن: