سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سمبوسه جنوبی.....
2013/11/02, ساعت 10:41 (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/02 ساعت 10:42 ، توسط Sepid.)
ارسال: #1
سمبوسه جنوبی.....
» سمبوسه جنوبی
سلام دوستان عزیز و خوبم
امیدوارم همه تون شاد و سر حال باشید.


سمبوسه؛ خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همبن دلیل نوعی پای محسوب می شود که میانش را با سیبزمینی، گوشت و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. این خوراک خود تند است و با سس تند میل میشود.

توی اینترنت روش پخت سمبوسه خیلی زیاده اما ندیدم یکیش سمبوسه اصل بوشهری باشه یعنی ایراد داشتن حالا شهرهای دیگه رو میدونم متفاوته اما سمبوسه اصل بوشهری به این روش پخته میشه:


مواد لازم برای هشت تا سمبوسه:

سیبزمینی 4 عدد متوسط

تره خورد شده یک مشت

پیاز یک عدد کوچک

فلفل ادویه نمک به میزان دلخواه

نان به میزان لازم



روش تهیه:

1. سیبزمینی ها را میشوییم و با مقدار آب کم آبپز میکنیم. (مقدار آب بسیار کم باشه تا ویتامین ها از بین نرن؛ فقط باید بیشتر حواستون بهش باشه)

2. پیاز را خلال میبریم و توی مقداری روغن تفت میدهیم وقتی پیاز طلایی رنگ و سبک شد تره را اضافه مینماییم. 4-5 دقیقه تفت دادن کافیه.

3. سیبزمینی ها را رنده میکنیم و به مخلوط پیاز و تره اضافه میکنیم.

4. بعد از یک تفت 5 دقیقه ایی نمک و فلفل و مقداری زردچوبه اضافه میکنیم.

5. نان ها را دایره میبریم و از مخلوط به دست آمده مقداری توی نان میگذاریم و نان را میپیچیم و توی روغن سرخ میکنیم.

این بود روش اصلی پخت سمبوسه بوشهر

امیدوارم خوشتون اومده باشه.Tongue

این سمبوسه را با سس تند میل نمایید.TongueTongueنوش جون


مواد لازم برای تهیه سس:
گوجه فرنگی 5 عدد (سایز متوسط)
رب گوجه یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز بستگی به ذائقه تون داره که میخواهید چقد تند باشه من 4 قاشق غذاخوری ریختم
فلفل سبز از اون تند ها دو عدد
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
سیر تازه ریز شده 3 حبه
آب یک لیوان
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
سرکه یک قاشق مرباخوری
شکر نصف قاشق مرباخوری

اینم روش تهیه سسشه .... میتونید از سس آماده هم استفاده کنید.....

روش تهیه:
1. گوجه ها رو تمیز بشویید.
2. گوجه فرنگی همراه با فلفل سبز و پودر فلفل قرمز، نمک، رب گوجه توی میکسر میریزیم و میگذاریم مواد خوب با هم مخلوط بشوند.
3. مواد بالا را به همراه آب توی یک کاسه میریزیم و میگذاریم روی حرارت کم اجاق.
4. سیر های حبه رو پاک میکنیم و میشوییم و ساطوری میکنیم.
5. حدود سی الی چهل و پنج دقیقه بعد سیر های خورد شده به همراه سرکه و شکر و همچنین پودر سیر را به سس بالا اضافه میکنیم و باز هم بیست دقیقه صبر میکنیم تا مواد خوب جا بیافته.

سس تون که غلیظ شد و خوب جا افتاد خاموش میکنید و میگذارید کاملا خنک بشه.
توی ظرف شیشه ایی تمیز میریزیدش و میگذارید یخچال.
حین کار اگر آب سس تون کم شد مقداری آب به سس اضافه کنید.
سعی کنید نمک کم استفاده کنید اما اگه خدای نکرده سس تون شور شد یکی دو تا گوجه رو توی میکسر له کنید و به سس اضافه کنید.
سس تون وقتی سرد شد غلظتش بیشتر میشه پس حواس تون به این موضوع باشه. نوش جونTongue:

 سپاس شده توسط ادمین ، *mana* ، Sonya ، مهسا* ، mahin ، شمیم ، Fatemehh ، انوووشه ، محیا ، سارا نت ، @Raha@
2013/11/02, ساعت 13:03
ارسال: #2
RE: سمبوسه جنوبی.....
ای جووووووووووووووووونم سمبوسه .اونم از نوع جنوبی اصیلش.

بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم...
 سپاس شده توسط *mana* ، Sonya ، Sepid ، شمیم
2013/11/02, ساعت 13:04
ارسال: #3
RE: سمبوسه جنوبی.....
مرسی سوگلی جون کدبانوم

قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.
 سپاس شده توسط گل مریم ، Sepid ، Sonya ، شمیم
2013/11/02, ساعت 18:03
ارسال: #4
RE: سمبوسه جنوبی.....
من عاشق غذاهاي جنوبيم خيلي خوشمزس....مخصوصا سمبوسه معركه ست
 سپاس شده توسط Sonya ، *mana* ، Sepid ، شمیم ، انوووشه ، گل مریم
2013/11/13, ساعت 19:58
ارسال: #5
RE: سمبوسه جنوبی.....
Man gushname
 سپاس شده توسط *mana* ، Sepid
2013/11/13, ساعت 20:02
ارسال: #6
RE: سمبوسه جنوبی.....
ممنون سوگلی اشپز ما بووس
 سپاس شده توسط Sepid ، *mana* ، گل مریم
2013/11/13, ساعت 20:07 (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/12 ساعت 18:35 ، توسط Sepid.)
ارسال: #7
RE: سمبوسه جنوبی.....
فداتون HeartHeart

 سپاس شده توسط *mana* ، گل مریم
2015/07/03, ساعت 00:08
ارسال: #8
RE: سمبوسه جنوبی.....
سمبوسه های من




 سپاس شده توسط گل مریم ، @Raha@ ، *mana* ، Sepid
2015/07/03, ساعت 10:54
ارسال: #9
RE: سمبوسه جنوبی.....
من عاشخششششششششششششمChoclboxsmileyChoclboxsmileyChoclboxsmiley

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط Sepid
2015/07/03, ساعت 18:48
ارسال: #10
RE: سمبوسه جنوبی.....
به به یلدا جون ClapClap

 سپاس شده توسط گل مریم ، سارا نت
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خمیر سمبوسه Afshin 1 2,990 2015/03/07 ساعت 13:57
آخرین ارسال: @Raha@
  سمبوسه مراکشی...ادویه ای Sepid 3 4,460 2014/06/04 ساعت 09:26
آخرین ارسال: @Raha@
  فلافل جنوبی...... Sepid 0 3,087 2014/01/24 ساعت 18:44
آخرین ارسال: Sepid

پرش به انجمن: