سمبوسه جنوبی.....
|
2013/11/02, ساعت 10:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/02 ساعت 10:42 ، توسط Sepid.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سمبوسه جنوبی.....
» سمبوسه جنوبی
سلام دوستان عزیز و خوبم امیدوارم همه تون شاد و سر حال باشید. سمبوسه؛ خوراکی است که از خمیر پهنشده درست میشود به همبن دلیل نوعی پای محسوب می شود که میانش را با سیبزمینی، گوشت و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. این خوراک خود تند است و با سس تند میل میشود. توی اینترنت روش پخت سمبوسه خیلی زیاده اما ندیدم یکیش سمبوسه اصل بوشهری باشه یعنی ایراد داشتن حالا شهرهای دیگه رو میدونم متفاوته اما سمبوسه اصل بوشهری به این روش پخته میشه: مواد لازم برای هشت تا سمبوسه: سیبزمینی 4 عدد متوسط تره خورد شده یک مشت پیاز یک عدد کوچک فلفل ادویه نمک به میزان دلخواه نان به میزان لازم روش تهیه: 1. سیبزمینی ها را میشوییم و با مقدار آب کم آبپز میکنیم. (مقدار آب بسیار کم باشه تا ویتامین ها از بین نرن؛ فقط باید بیشتر حواستون بهش باشه) 2. پیاز را خلال میبریم و توی مقداری روغن تفت میدهیم وقتی پیاز طلایی رنگ و سبک شد تره را اضافه مینماییم. 4-5 دقیقه تفت دادن کافیه. 3. سیبزمینی ها را رنده میکنیم و به مخلوط پیاز و تره اضافه میکنیم. 4. بعد از یک تفت 5 دقیقه ایی نمک و فلفل و مقداری زردچوبه اضافه میکنیم. 5. نان ها را دایره میبریم و از مخلوط به دست آمده مقداری توی نان میگذاریم و نان را میپیچیم و توی روغن سرخ میکنیم. این بود روش اصلی پخت سمبوسه بوشهر امیدوارم خوشتون اومده باشه. این سمبوسه را با سس تند میل نمایید.نوش جون مواد لازم برای تهیه سس: گوجه فرنگی 5 عدد (سایز متوسط) رب گوجه یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز بستگی به ذائقه تون داره که میخواهید چقد تند باشه من 4 قاشق غذاخوری ریختم فلفل سبز از اون تند ها دو عدد پودر سیر نصف قاشق غذاخوری سیر تازه ریز شده 3 حبه آب یک لیوان نمک به میزان لازم زردچوبه نصف قاشق مرباخوری سرکه یک قاشق مرباخوری شکر نصف قاشق مرباخوری اینم روش تهیه سسشه .... میتونید از سس آماده هم استفاده کنید..... روش تهیه: 1. گوجه ها رو تمیز بشویید. 2. گوجه فرنگی همراه با فلفل سبز و پودر فلفل قرمز، نمک، رب گوجه توی میکسر میریزیم و میگذاریم مواد خوب با هم مخلوط بشوند. 3. مواد بالا را به همراه آب توی یک کاسه میریزیم و میگذاریم روی حرارت کم اجاق. 4. سیر های حبه رو پاک میکنیم و میشوییم و ساطوری میکنیم. 5. حدود سی الی چهل و پنج دقیقه بعد سیر های خورد شده به همراه سرکه و شکر و همچنین پودر سیر را به سس بالا اضافه میکنیم و باز هم بیست دقیقه صبر میکنیم تا مواد خوب جا بیافته. سس تون که غلیظ شد و خوب جا افتاد خاموش میکنید و میگذارید کاملا خنک بشه. توی ظرف شیشه ایی تمیز میریزیدش و میگذارید یخچال. حین کار اگر آب سس تون کم شد مقداری آب به سس اضافه کنید. سعی کنید نمک کم استفاده کنید اما اگه خدای نکرده سس تون شور شد یکی دو تا گوجه رو توی میکسر له کنید و به سس اضافه کنید. سس تون وقتی سرد شد غلظتش بیشتر میشه پس حواس تون به این موضوع باشه. نوش جون: |
|||
|
2013/11/02, ساعت 13:03
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
ای جووووووووووووووووونم سمبوسه .اونم از نوع جنوبی اصیلش.
بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم... |
|||
|
2013/11/02, ساعت 13:04
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
مرسی سوگلی جون کدبانوم
قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2013/11/02, ساعت 18:03
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
من عاشق غذاهاي جنوبيم خيلي خوشمزس....مخصوصا سمبوسه معركه ست
|
|||
|
2013/11/13, ساعت 19:58
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
Man gushname
|
|||
|
2013/11/13, ساعت 20:02
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
ممنون سوگلی اشپز ما بووس
|
|||
|
2013/11/13, ساعت 20:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/12 ساعت 18:35 ، توسط Sepid.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
فداتون
|
|||
|
2015/07/03, ساعت 00:08
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
|
|||
|
2015/07/03, ساعت 10:54
ارسال: #9
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
من عاشخششششششششششششم
آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
2015/07/03, ساعت 18:48
ارسال: #10
|
|||
|
|||
RE: سمبوسه جنوبی.....
به به یلدا جون
|
|||
|
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
طرز تهیه خمیر سمبوسه | Afshin | 1 | 2,990 |
2015/03/07 ساعت 13:57 آخرین ارسال: @Raha@ |
|
سمبوسه مراکشی...ادویه ای | Sepid | 3 | 4,460 |
2014/06/04 ساعت 09:26 آخرین ارسال: @Raha@ |
|
فلافل جنوبی...... | Sepid | 0 | 3,087 |
2014/01/24 ساعت 18:44 آخرین ارسال: Sepid |