*** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
|
2014/06/02, ساعت 16:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/06/02 ساعت 16:48 ، توسط سارا نت.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
*** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
مواد لازم: خمیر پیتزا سس گوشتی یا گیاهی پنیر پیتزا پنیر پارمزان سس کچاپ زرده تخم مرغ و کمی شیر برای رومال طرز پخت: مایه گوشتی رو با فلفل دلمه و قارچ درست کرده (پیاز، گوشت، فلفل دلمه، قارچ و نمک و فلفل و رب و آویشن) خمیر رو وقتی استراحتش تموم شد 4 تا چونه گرفته و هرکدوم رو به شکل گرد باز میکنیم ..فر رو روی 200 روشن کرده..... مایه گوشتی رو یک سمت خمیر میریزیم و پنیرها رو هم روی مواد...دست و دلباز باشین در ریختن مواد و پنیر. ...سمت دیگه خمیر رو روش میگذاریم ..با چاقو اضافه های دورش رو بریده.. می تونین با دست لبه های خمیر رو بپیچین یا با چنگال روش فشار بدین تا بچسبه... .به سینی فر منتقل می کنیم همه رو ... زرده تخم مرغ رو با کمی شیر مخلوط می کنیم و با برس روی کالزونه ها می مالیم می فرستیم توی فر تا زمانی که خمیر بپزه و روی نونها رنگ بگیره...اگه پخت کامل شد ولی روش طلایی نشد خیلیی کوتاه گریل رو روشن می کنیم و از کنار فر جم نمی خوریم ) اینم مدل دیگر... به این شکل که خمیر رو نصف کرده...یعنی دو تا چونه... روی کاغذ روغنی یکی از چونه ها رو گرد باز کرده... کمی کچاپ روش میریزیم.. مایه گوشتی و پنیر هم روش و کمی آویشن .... خمیر دوم رو هم اندازه قبلی باز کرده و روش میگذاریم .لبه ها رو بهم میچسبانیم .... حالا کل مجموعه رو به ظرف پیتزا منتقل کرده....! |
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:08
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
چه با مزه. مرسي
تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سرنوشتو نوشته تحمل نداره نباشی ، دلی که تو تنها خداشی ..
|
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:09
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
من آماده اینو خوردم طعمش خوشمزه است
اما یکم داخلش خمیره |
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:19
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
منم از اینا درست می کنم اما نه با خمیر پیتزا با یه خمیر دیگه اصلا خمیر نمیشه یلدا جونم
چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد... |
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:20
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
میشه شیدا جون خمیرشو همینجا برامون بزاری
|
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:22
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
به نظر خیلی خوشمزه میاد
آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
2014/06/02, ساعت 16:25
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
بله عزیزم
1 لیوان ماست و با یک قاشق مریا خوری بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کنار می زاریم بعد دو تا تخم مرغ و با نصف لیوان روغن مایع و یک ق غ شکر و نوک ق چ نمک مخلوط می کنیم بعد ماست رو هم بهش اضافه می کنیم و در نهایت انقدر بهش ارد اضافه می کنیم تا به دست نچسبه و خمیر و یک ساعت در جای گرم استراحت می دیم. چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد... |
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:33
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
مرسی خانمی
دیگه مایه خمیر نمیخواد شیدا برا پف کردنش |
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:36
ارسال: #9
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
نه فدات شم خمیرش خیلی لطیفه
ماست خودش باعث لطیف شدنش میشه من با این خمیر کلی پیراشکی و چیزهای مختلف درست می کنم چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد... |
|||
|
2014/06/02, ساعت 16:43
ارسال: #10
|
|||
|
|||
RE: *** کالزونه Calzone (پیراشکی پیتزا) ***
حتما درست میکنم
وای شیدا جون ماشاا... خیلی کدبانویی خانمی ممنون |
|||
|
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
اسنک پیتزا روی نان بیگل – فینگر فود | musavico | 0 | 3,111 |
2016/06/20 ساعت 20:37 آخرین ارسال: musavico |
|
پیتزا کادویی! | Afshin | 0 | 2,355 |
2014/12/30 ساعت 17:21 آخرین ارسال: Afshin |
|
پیتزا با نون تست | sheyda 00 | 0 | 3,174 |
2014/11/06 ساعت 21:33 آخرین ارسال: sheyda 00 |
|
پیراشکی گوشت | sheyda 00 | 3 | 3,780 |
2014/06/05 ساعت 08:49 آخرین ارسال: @Raha@ |
|
طرز تهیه ی خمیر پیتزا در منزل | Sonya | 8 | 9,139 |
2014/04/27 ساعت 15:02 آخرین ارسال: سارا نت |
|
کیک پیتزا...... | Sepid | 0 | 2,204 |
2014/02/06 ساعت 23:29 آخرین ارسال: Sepid |
|
پیتزا گوشت و قارچ.... | Sepid | 2 | 4,782 |
2013/12/24 ساعت 15:21 آخرین ارسال: moona |