خانه خود را پر از انرژی کنید
بر اساس پژوهش های معتبر علمی اتمسفر داخلی خانه بر روی میزان انرژی شما تاثیرگذار است. به عنوان مثال برخی به علت قرار گرفتن در معرض نور زیاد در زمان خواب مبتلا به مرض بی خوابی می شوند. از سویی رفتارهای پرخاشگرانه در محیطی که شلوغ و درهم ریخته است تشدید می گردد.
اگر فرد افسرده ای هستید شاید به خاطر آن باشد که درون خانه ای تاریک زندگی میکنید، پس سعی کنید نور بیشتری را به داخل خانه خود راه دهید و از رنگ های گرم مانند صورتی و هلویی استفاده کنید تا روحتان اوج گرفته و به پرواز درآید.
شبها پنجره ها را بپوشانید تا نور زیاد به محل خواب شما سرایت نکند. همچنین اگر در خانه احساس امنیت نمی کنید، روی درب ورودی سمبل های قدرت نظیر سیمرغ سرخ، اژدهای سبز، یا ببر سفید نصب کنید. عدم احساس امنیت روی سیستم عصبی شما تاثیر می گذارد و منجر به ایجاد استرس و به مثابه آن اختلالاتی نظیر سردرد و دل دردهای موضعی می شود.
خانه ای که خیلی شلوغ و در هم ریخته باشد، سبب بازگشت و فرسودگی انرژی می شود. این امر سیستم ایمنی بدن را تضعیف می نماید.
برای دعوت از انرژی مثبت و راه دادن آن به درون خانه از خودتان سوال کنید: “چه چیزی در زندگی برایم مطلوب است؟”، “با چه مشکلی در مورد سلامتی خود مواجه هستم؟” همچنین کاغذ های باطله را دور بیندازید و لباس هایی را که نمی خواهید به نیازمندان اهدا کنید. حداقل سالی یکبار وسایل غیر ضروری خود را بررسی کرده و در صورت نیاز آنها را پاکسازی نمایید. از سیستم لوله کشی خانه که در اصل به منزله مجرای تنفسی خانه محسوب می شود، به خوبی مراقبت کنید تا شریان های اصلی خانه همیشه سالم باشند.
دکوراسیون کل خانه را به نحوی طراحی کنید که توجهتان به هر چیزی که جلب شد، احساس خوشایندی را تجربه کنید. بهتر است از واکنش های خود انگیز عاطفی در راستای ارتقای کیفیت فضای داخلی منازل خود بهره بگیرید. ایجاد یک خانه شفابخش صرفاً در تشخیص نیازهای عاطفی، تعیین اهداف زندگی، و تثبیت ارزش های اجتماعی خلاصه می شود. این ارزش های هسته ای شما را در پروسه طراحی فضا یاری خواهند کرد.
ما هر چیزی را که مشاهده می کنیم بر روی ذهن ناخودآگاهمان تاثیر می گذارد. به همین دلیل بد نیست که برای چیدمان منازل از افراد حرفه ای کمک بگیریم. یک آرشیتکت یا طراح داخلی به راحتی می تواند این کار را مطابق با میل و سلیقه فردی ما انجام دهد.
از استرس موجود در زندگی خود بکاهید
پژوهش های پزشکی حاکی از این مطلب هستند که کلیه بیماری ها با وجود استرس تشدید می شوند. استرس تاثیر مخربی بر روی متابولیسم بدن می گذارد، فشار خون را افزایش می دهد، گلبول های سفید خون را از بین می برد، باعث نفخ شکم می شود، و در زندگی جنسی نابسامانی ایجاد می کند. از اینرو هر شیء، تصویر، و وسیله ای که برایتان ایجاد استرس می کند را از جلوی دید بردارید. سعی نکنید پیچیدگی های دنیای خارجی را به زور در داخل خانه خود جای بدهید. با اتکا به اصول ارگونومیک در خانه خود تغییر دکوراسیون ایجاد کنید.
استفاده از ارگونومی خانگی
ارگونومی یا همان فاکتورهای انسانی در نظر گرفتن راحتی انسان در طراحی وسایل مختلف و محیطی است که در آن به راحتی به زندگی بپردازد. باید به خانه خود همانند یک اکو سیستم انسانی نگاه کنید. یک خانه باید طوری طراحی و ساخته شود که متناسب با ارزش ها، رفتار، اهداف، احساسات و نیازهای کسانی باشد که در آن زندگی می کنند. علم عصب شناسی گویای این حقیقت است که ما در طول روز متوجه ۹۵% از افکار ذهنی خود نیستیم. این کنش و واکنش های ناخودآگاه به واسطه وابستگی ذهن به عناصر موجود در فضای اطرافمان ایجاد می شود. بسیاری از این تصاویر از محیطی که در کودکی در آن بوده ایم متاثر می شوند. اگر تشخیص بدهید که مغز شما نسبت به چه عناصری در محیط واکنش مثبت از خود نشان می دهد، آنوقت می توانید تصمیم بگیرید که باید از چه چیزهای در دکوراسیون خانه خود استفاده کنید.
مجله منزل
زیبــا شــو دات کام