چای ترش سرشار از آهن!

چای ترشچای ترش برخلاف چای سیاه منبع غنی از آهن است. چای سیاه به غلط در فرهنگ ما رواج یافته است و حتی مبتلایان به فشار خون و چربی می‌توانند چای ترش را جایگزین این نوشیدنی کنند.

از قدیم الایام، مصرف چای سیاه یا همان چایی که به طور معمول در بین ما ایرانیان در وعده صبحانه و طی روز مصرف می‌شود عوارض خاص خود را دارد.
از آنجایی که طعم چای معمولی تلخ است، عادت کرده‌ایم که کنار آن از یک نوع شیرینی مانند قند استفاده کنیم که به‌الطبع با مشکلاتی مانند بالا رفتن میزان قند خون و جلوگیری از جذب یکسری مواد در بدن همراه می‌شود.

امروزه با فعالیت شرکتهای صنعتی، گیاهان مختلفی فرآوری شده و انواع چای‌های مختلف مانند چای دارچین، چای سبز و چای ترش به بازار آمده است که می‌تواند جایگزین خوبی برای چای سیاه باشد.

چای قرمز یا چای ترش در قدیم به عنوان شاداب کننده و برطرف کننده بیماری‌های قلبی مورد استفاده قرار می‌گرفته، افزود: چای قرمز برای افرادی که به دنبال نوشیدنی رژیمی هستند بسیار مناسب است.

چای ترش یا چای قرمز

نوشیدن چای ترش سبب کاهش فشار خون، کنترل کلسترول خون، آرامبخشی می‌شود.
یکی از مشکلات مصرف چای سیاه دفع آهن است،  اما با خوردن چای ترش نه تنها آهن بدن دفع نمی‌شود بلکه اینگونه چای منبع غنی‌ از آهن به شمار می‌آید و افرادی که دارای قند، فشارخون بالا، سردی و حتی کم‌خونی هستند می‌توانند مصرف این نوشیدنی‌ را جایگزین چای معمولی کنند.

نـوشـیـدنـی ایـن گیاه کاهش‌دهنده فشار خون، خـنـک‌کـنـنـده بـدن، رقـیـق و تـصـفـیـه‌کـنـنده خون، کـنترل‌کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب می‌باشد و برعکس چای که باعث دفع آهن می‌شود چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می‌آید.

طریقه مصرف چای ترش
افرادی که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، می‌توانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، ۵ گرم از گل برگ‌های چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش بر روی آن بریزند و سرپوشی گذاشته، ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل کنید.

شیوا فرجی متخصص تغذیه

زیبـاشـو دات کام

مطالب مرتبط

۹ دیدگاه‌

  1. روژیار گفت:

    سلام ممنون بابت مطالب مفیدتون یه سوال داشتم مصرف چای ترش با عسل به جای شکر یا نبات مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟

    [پاسخ]

  2. بهی گفت:

    با سلام و تشکر از مطالب خوبتان
    مطالب درج شده در مورد چای ترش عالی و خوب استلذا چون از مصرف کنندگان دائمی ان هستم و بمدت دو سال بطور مداوم روزانه ۲ مرتبه دم کرده ی آن را مینوشم ،مایلم در مورد مضرات چای ترش نیز،اطلاعاتی کسب کنم. لطفا در این زمینه ، مقالاتی درج نمایید متشکرم بهی

    [پاسخ]

  3. حمید گفت:

    سلام ازشما به خاطرمطالب خوبتان ممنون میخواستم بدونم چای ترش برای کسانی که فیبروم دارند مناسب است یا نه ممنون میشم جواب بدهید

    [پاسخ]

  4. جعفر گفت:

    سلام
    آیا مصرف زیاد چای ترش به علت ترش بودن به دندانها آسیب می رساند؟

    [پاسخ]

  5. نرس گفت:

    باسلام…آیا چای سفید یبوست میاورد؟؟

    [پاسخ]

  6. مرمر گفت:

    عالی بود

    [پاسخ]

  7. نازنین گفت:

    خیلی ممنون از مطالبتون بسیار مفید بوده .

    [پاسخ]

  8. ريزان گفت:

    مرسی از اطلاعات خوبتون از این به بعد حتم استفاده میکنم

    [پاسخ]

  9. فاطمه گفت:

    مرسییییییییی

    [پاسخ]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =